'T LEZERTJE

Contactgegevens 'T LEZERTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LEZERTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LEZERTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSPLAATS 10; 2531; BOECHOUT, België

Telefoon (phone): 34557381 (+32-34557381) 34557381 (+32-34557381)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LEZERTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LEZERTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LEZERTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LEZERTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LEZERTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LEZERTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LEZERTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LEZERTJE
Products information 'T LEZERTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in 'T LEZERTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LEZERTJE
(Get full report from official database of BE for 'T LEZERTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LEZERTJE
Addition kinds of activities for 'T LEZERTJE

22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
26210500. Poster en kunstpapieren | Poster and art papers
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
28449901. Badzout | Bath salts
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij 'T LEZERTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LEZERTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LEZERTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LEZERTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

 • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

 • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

 • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: G4S

  Type: Leercontract

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

 • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van 'T LEZERTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LEZERTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LEZERTJE. Laat een reactie achter voor 'T LEZERTJE. 'T LEZERTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LEZERTJE. Leave a respond for 'T LEZERTJE. 'T LEZERTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LEZERTJE op de google maps. Adres en contacten 'T LEZERTJE
Location of 'T LEZERTJE on the google maps. Address and contacts of 'T LEZERTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LEZERTJE 'T LEZERTJE: ANTONIO RIZZO | Van Eekelen Eddy | Segers Consulting | Devleeschouwer L | J.L.H. PLAFONNAGE

Other related companies as 'T LEZERTJE: ANTONIO RIZZO | Van Eekelen Eddy | Segers Consulting | Devleeschouwer L | J.L.H. PLAFONNAGE

'T LEZERTJE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LEZERTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf 'T LEZERTJE bevindt zich op het adres: DORPSPLAATS 10; 2531; BOECHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in 'T LEZERTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T LEZERTJE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LEZERTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LEZERTJE, openstaande posities, locatie van 'T LEZERTJE op de kaart.

'T LEZERTJE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LEZERTJE, company assigned to the tax number BE08795349121. The company 'T LEZERTJE is located at the address: DORPSPLAATS 10; 2531; BOECHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in 'T LEZERTJE were not found.
The main activity of 'T LEZERTJE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LEZERTJE is not available. You also can look at reviews of 'T LEZERTJE, open positions, location of 'T LEZERTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LEZERTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LEZERTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LEZERTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LEZERTJE, employees, financial statistics.