J.L.H. PLAFONNAGE

Contactgegevens J.L.H. PLAFONNAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.L.H. PLAFONNAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.L.H. PLAFONNAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DAMRY 161; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43369532 (+32-43369532) 43369532 (+32-43369532)

Fax (fax): +32 (59) 918-16-54 +32 (59) 918-16-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.L.H. PLAFONNAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.L.H. PLAFONNAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.L.H. PLAFONNAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.L.H. PLAFONNAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.L.H. PLAFONNAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.L.H. PLAFONNAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.L.H. PLAFONNAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.L.H. PLAFONNAGE
Products information J.L.H. PLAFONNAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09977478027
Ondernemingsnummer: 5511260986
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in J.L.H. PLAFONNAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.L.H. PLAFONNAGE
(Get full report from official database of BE for J.L.H. PLAFONNAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.L.H. PLAFONNAGE
Addition kinds of activities for J.L.H. PLAFONNAGE

3575. Computer terminals | Computer terminals
3676. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
22110507. Gabardine, katoen | Gabardine, cotton
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'

Werken bij J.L.H. PLAFONNAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.L.H. PLAFONNAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.L.H. PLAFONNAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.L.H. PLAFONNAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van J.L.H. PLAFONNAGE in sociale netwerken
Look for responds of J.L.H. PLAFONNAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.L.H. PLAFONNAGE. Laat een reactie achter voor J.L.H. PLAFONNAGE. J.L.H. PLAFONNAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.L.H. PLAFONNAGE. Leave a respond for J.L.H. PLAFONNAGE. J.L.H. PLAFONNAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.L.H. PLAFONNAGE op de google maps. Adres en contacten J.L.H. PLAFONNAGE
Location of J.L.H. PLAFONNAGE on the google maps. Address and contacts of J.L.H. PLAFONNAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.L.H. PLAFONNAGE J.L.H. PLAFONNAGE: COIFFURE GAETANE | P.SCHEPERS | DIRK THEYS | DE POTTER LIEVEN | Pro Vidéo

Other related companies as J.L.H. PLAFONNAGE: COIFFURE GAETANE | P.SCHEPERS | DIRK THEYS | DE POTTER LIEVEN | Pro Vidéo

J.L.H. PLAFONNAGE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.L.H. PLAFONNAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09977478027. Het bedrijf J.L.H. PLAFONNAGE bevindt zich op het adres: RUE DAMRY 161; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pleisterwerk. Producten gemaakt in J.L.H. PLAFONNAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.L.H. PLAFONNAGE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.L.H. PLAFONNAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.L.H. PLAFONNAGE, openstaande posities, locatie van J.L.H. PLAFONNAGE op de kaart.

J.L.H. PLAFONNAGE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.L.H. PLAFONNAGE, company assigned to the tax number BE09977478027. The company J.L.H. PLAFONNAGE is located at the address: RUE DAMRY 161; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pleisterwerk. Products created in J.L.H. PLAFONNAGE were not found.
The main activity of J.L.H. PLAFONNAGE is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.L.H. PLAFONNAGE is not available. You also can look at reviews of J.L.H. PLAFONNAGE, open positions, location of J.L.H. PLAFONNAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.L.H. PLAFONNAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.L.H. PLAFONNAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.L.H. PLAFONNAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.L.H. PLAFONNAGE, employees, financial statistics.