'T KRANTJE

Contactgegevens 'T KRANTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KRANTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KRANTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWERPSEBAAN 374; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27599021 (+32-27599021) 27599021 (+32-27599021)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KRANTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KRANTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KRANTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KRANTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KRANTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KRANTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KRANTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KRANTJE
Products information 'T KRANTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in 'T KRANTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KRANTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KRANTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KRANTJE
Addition kinds of activities for 'T KRANTJE

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible

Werken bij 'T KRANTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KRANTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KRANTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KRANTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

 • Bordenbouwer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bordenbouwer sta je in voor: - montage van elektrische borden - het samenbouwen van de kast of kastengroep - montage van alle onderdelen aan de hand van een plan - het bedraden van alle onderdelen - af en toe aanpassingen uitvoeren op locatie bij diverse klanten

 • poederlakker (TIEGEM)

  Regio: TIEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

 • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

 • Service Technieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

 • Winkelmedewerker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Studentenjob

  Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ATS TECHNICS nv

  Type: Vaste Job

  Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

 • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PEOPLE PARTNER

  Type: Vaste Job

  Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

 • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: De Keyser Thornton

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

Zoek naar antwoorden van 'T KRANTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KRANTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KRANTJE. Laat een reactie achter voor 'T KRANTJE. 'T KRANTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KRANTJE. Leave a respond for 'T KRANTJE. 'T KRANTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KRANTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KRANTJE
Location of 'T KRANTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KRANTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KRANTJE 'T KRANTJE: CHRISTIAN PIRENNE | COIFFURE NANCY | Lampens Inge | WALTER HOORNE | Douwen K

Other related companies as 'T KRANTJE: CHRISTIAN PIRENNE | COIFFURE NANCY | Lampens Inge | WALTER HOORNE | Douwen K

'T KRANTJE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KRANTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf 'T KRANTJE bevindt zich op het adres: KWERPSEBAAN 374; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in 'T KRANTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KRANTJE is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KRANTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KRANTJE, openstaande posities, locatie van 'T KRANTJE op de kaart.

'T KRANTJE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KRANTJE, company assigned to the tax number BE03794372558. The company 'T KRANTJE is located at the address: KWERPSEBAAN 374; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in 'T KRANTJE were not found.
The main activity of 'T KRANTJE is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KRANTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KRANTJE, open positions, location of 'T KRANTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KRANTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KRANTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KRANTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KRANTJE, employees, financial statistics.