UITGEV. MODINO CONSULTING

Contactgegevens UITGEV. MODINO CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITGEV. MODINO CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITGEV. MODINO CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 176; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32162448 32162448

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITGEV. MODINO CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITGEV. MODINO CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITGEV. MODINO CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITGEV. MODINO CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITGEV. MODINO CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITGEV. MODINO CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITGEV. MODINO CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITGEV. MODINO CONSULTING
Products information UITGEV. MODINO CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in UITGEV. MODINO CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITGEV. MODINO CONSULTING
(Get full report from official database of BE for UITGEV. MODINO CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITGEV. MODINO CONSULTING
Addition kinds of activities for UITGEV. MODINO CONSULTING

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers

Werken bij UITGEV. MODINO CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITGEV. MODINO CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITGEV. MODINO CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITGEV. MODINO CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Bediende Expeditie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie (m/v) Je behandelt de volledige opvolging van elk expeditiedossier (import/export) en doet de bijhorende administratie gaande van het registeren van binnenkomende opdrachten, het aanmaken van expeditiedossiers t.e.m. de facturatie tot het stockbeheer. Je beheert je eigen klantenportefeuille. Je communiceert met klanten en leveranciers. Je werkt nauw samen met collega's in binnen- en buitenland. Je bent administratief heel sterk.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Zoek naar antwoorden van UITGEV. MODINO CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of UITGEV. MODINO CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITGEV. MODINO CONSULTING. Laat een reactie achter voor UITGEV. MODINO CONSULTING. UITGEV. MODINO CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITGEV. MODINO CONSULTING. Leave a respond for UITGEV. MODINO CONSULTING. UITGEV. MODINO CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITGEV. MODINO CONSULTING op de google maps. Adres en contacten UITGEV. MODINO CONSULTING
Location of UITGEV. MODINO CONSULTING on the google maps. Address and contacts of UITGEV. MODINO CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come UITGEV. MODINO CONSULTING UITGEV. MODINO CONSULTING: GARAGE ALBERT | VERBRUGGEN | HUIS DUWAN | Boucher Ets SPRL | Gesco nv Floor Cleaning Machines

Other related companies as UITGEV. MODINO CONSULTING: GARAGE ALBERT | VERBRUGGEN | HUIS DUWAN | Boucher Ets SPRL | Gesco nv Floor Cleaning Machines

UITGEV. MODINO CONSULTING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITGEV. MODINO CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf UITGEV. MODINO CONSULTING bevindt zich op het adres: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 176; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in UITGEV. MODINO CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITGEV. MODINO CONSULTING is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITGEV. MODINO CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITGEV. MODINO CONSULTING, openstaande posities, locatie van UITGEV. MODINO CONSULTING op de kaart.

UITGEV. MODINO CONSULTING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITGEV. MODINO CONSULTING, company assigned to the tax number BE08681915283. The company UITGEV. MODINO CONSULTING is located at the address: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 176; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in UITGEV. MODINO CONSULTING were not found.
The main activity of UITGEV. MODINO CONSULTING is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UITGEV. MODINO CONSULTING is not available. You also can look at reviews of UITGEV. MODINO CONSULTING, open positions, location of UITGEV. MODINO CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITGEV. MODINO CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITGEV. MODINO CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITGEV. MODINO CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITGEV. MODINO CONSULTING, employees, financial statistics.