LE CARNET COLLECTIONNEURS

Contactgegevens LE CARNET COLLECTIONNEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CARNET COLLECTIONNEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CARNET COLLECTIONNEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VIVIS 13; 5101; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81303282 (+32-81303282) 81303282 (+32-81303282)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CARNET COLLECTIONNEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CARNET COLLECTIONNEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CARNET COLLECTIONNEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CARNET COLLECTIONNEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CARNET COLLECTIONNEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CARNET COLLECTIONNEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CARNET COLLECTIONNEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CARNET COLLECTIONNEURS
Products information LE CARNET COLLECTIONNEURS

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LE CARNET COLLECTIONNEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CARNET COLLECTIONNEURS
(Get full report from official database of BE for LE CARNET COLLECTIONNEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CARNET COLLECTIONNEURS
Addition kinds of activities for LE CARNET COLLECTIONNEURS

01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
16299901. Blasting contractant, behalve bouw sloop | Blasting contractor, except building demolition
24990905. Aardappelmashers, hout | Potato mashers, wood
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
38430118. Sterilisatoren, tandheelkunde | Sterilizers, dental
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij LE CARNET COLLECTIONNEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CARNET COLLECTIONNEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CARNET COLLECTIONNEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CARNET COLLECTIONNEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van LE CARNET COLLECTIONNEURS in sociale netwerken
Look for responds of LE CARNET COLLECTIONNEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CARNET COLLECTIONNEURS. Laat een reactie achter voor LE CARNET COLLECTIONNEURS. LE CARNET COLLECTIONNEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CARNET COLLECTIONNEURS. Leave a respond for LE CARNET COLLECTIONNEURS. LE CARNET COLLECTIONNEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CARNET COLLECTIONNEURS op de google maps. Adres en contacten LE CARNET COLLECTIONNEURS
Location of LE CARNET COLLECTIONNEURS on the google maps. Address and contacts of LE CARNET COLLECTIONNEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CARNET COLLECTIONNEURS LE CARNET COLLECTIONNEURS: GEORGES CORALIE | FRANCOIS DUTRY | FLORENT RYMENANTS | DE MEULENEIRE | DEPASSE-SCHONNE PHARMACIE

Other related companies as LE CARNET COLLECTIONNEURS: GEORGES CORALIE | FRANCOIS DUTRY | FLORENT RYMENANTS | DE MEULENEIRE | DEPASSE-SCHONNE PHARMACIE

LE CARNET COLLECTIONNEURS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CARNET COLLECTIONNEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf LE CARNET COLLECTIONNEURS bevindt zich op het adres: RUE DE VIVIS 13; 5101; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in LE CARNET COLLECTIONNEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE CARNET COLLECTIONNEURS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CARNET COLLECTIONNEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CARNET COLLECTIONNEURS, openstaande posities, locatie van LE CARNET COLLECTIONNEURS op de kaart.

LE CARNET COLLECTIONNEURS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CARNET COLLECTIONNEURS, company assigned to the tax number BE02746551513. The company LE CARNET COLLECTIONNEURS is located at the address: RUE DE VIVIS 13; 5101; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in LE CARNET COLLECTIONNEURS were not found.
The main activity of LE CARNET COLLECTIONNEURS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CARNET COLLECTIONNEURS is not available. You also can look at reviews of LE CARNET COLLECTIONNEURS, open positions, location of LE CARNET COLLECTIONNEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CARNET COLLECTIONNEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CARNET COLLECTIONNEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CARNET COLLECTIONNEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CARNET COLLECTIONNEURS, employees, financial statistics.