COMPUTERPRESS EDITING

Contactgegevens COMPUTERPRESS EDITING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTERPRESS EDITING: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTERPRESS EDITING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD METTEWIE 262; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 24125590 (+32-24125590) 24125590 (+32-24125590)

Fax (fax): +32 (56) 456-98-64 +32 (56) 456-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTERPRESS EDITING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTERPRESS EDITING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTERPRESS EDITING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTERPRESS EDITING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTERPRESS EDITING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTERPRESS EDITING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTERPRESS EDITING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTERPRESS EDITING
Products information COMPUTERPRESS EDITING

BTW identificatienummer (tax): BE09985992431
Ondernemingsnummer: 5597778320
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in COMPUTERPRESS EDITING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTERPRESS EDITING
(Get full report from official database of BE for COMPUTERPRESS EDITING)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTERPRESS EDITING
Addition kinds of activities for COMPUTERPRESS EDITING

3061. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
07210405. Vlamteelt diensten | Flame cultivation services
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
43110000. Ons. | U.s. postal service
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods

Werken bij COMPUTERPRESS EDITING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTERPRESS EDITING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTERPRESS EDITING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTERPRESS EDITING. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van COMPUTERPRESS EDITING in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTERPRESS EDITING in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTERPRESS EDITING. Laat een reactie achter voor COMPUTERPRESS EDITING. COMPUTERPRESS EDITING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTERPRESS EDITING. Leave a respond for COMPUTERPRESS EDITING. COMPUTERPRESS EDITING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTERPRESS EDITING op de google maps. Adres en contacten COMPUTERPRESS EDITING
Location of COMPUTERPRESS EDITING on the google maps. Address and contacts of COMPUTERPRESS EDITING

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTERPRESS EDITING COMPUTERPRESS EDITING: Van Loon E | K. BEELEN | JOSE MOREEL | SUPERMARKT | In Balance with Elfie

Other related companies as COMPUTERPRESS EDITING: Van Loon E | K. BEELEN | JOSE MOREEL | SUPERMARKT | In Balance with Elfie

COMPUTERPRESS EDITING is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTERPRESS EDITING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985992431. Het bedrijf COMPUTERPRESS EDITING bevindt zich op het adres: BOULEVARD METTEWIE 262; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 574,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in COMPUTERPRESS EDITING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPUTERPRESS EDITING is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTERPRESS EDITING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTERPRESS EDITING, openstaande posities, locatie van COMPUTERPRESS EDITING op de kaart.

COMPUTERPRESS EDITING is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPUTERPRESS EDITING, company assigned to the tax number BE09985992431. The company COMPUTERPRESS EDITING is located at the address: BOULEVARD METTEWIE 262; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 574,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenuitgeverijen; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in COMPUTERPRESS EDITING were not found.
The main activity of COMPUTERPRESS EDITING is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTERPRESS EDITING is not available. You also can look at reviews of COMPUTERPRESS EDITING, open positions, location of COMPUTERPRESS EDITING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTERPRESS EDITING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTERPRESS EDITING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTERPRESS EDITING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTERPRESS EDITING, employees, financial statistics.