ANDENNE POTINS

Contactgegevens ANDENNE POTINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDENNE POTINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDENNE POTINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ELISABETH 41; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85844753 (+32-85844753) 85844753 (+32-85844753)

Fax (fax): +32 (82) 673-85-15 +32 (82) 673-85-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDENNE POTINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDENNE POTINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDENNE POTINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDENNE POTINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDENNE POTINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDENNE POTINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDENNE POTINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDENNE POTINS
Products information ANDENNE POTINS

BTW identificatienummer (tax): BE05905120849
Ondernemingsnummer: 4195373535
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ANDENNE POTINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenuitgeverijen; Reclamebureaus; Tijdschriftenuitgeverijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDENNE POTINS
(Get full report from official database of BE for ANDENNE POTINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDENNE POTINS
Addition kinds of activities for ANDENNE POTINS

3812. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
36940100. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij ANDENNE POTINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDENNE POTINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDENNE POTINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDENNE POTINS. Looking for open vacancies in other companies

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van ANDENNE POTINS in sociale netwerken
Look for responds of ANDENNE POTINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDENNE POTINS. Laat een reactie achter voor ANDENNE POTINS. ANDENNE POTINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDENNE POTINS. Leave a respond for ANDENNE POTINS. ANDENNE POTINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDENNE POTINS op de google maps. Adres en contacten ANDENNE POTINS
Location of ANDENNE POTINS on the google maps. Address and contacts of ANDENNE POTINS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDENNE POTINS ANDENNE POTINS: GARAGE GEUENS | TCK | Occasion VW Rocourt SPRL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | V.G.W. B.V.B.A.

Other related companies as ANDENNE POTINS: GARAGE GEUENS | TCK | Occasion VW Rocourt SPRL | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | V.G.W. B.V.B.A.

ANDENNE POTINS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDENNE POTINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905120849. Het bedrijf ANDENNE POTINS bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ELISABETH 41; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenuitgeverijen; Reclamebureaus; Tijdschriftenuitgeverijen. Producten gemaakt in ANDENNE POTINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDENNE POTINS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDENNE POTINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDENNE POTINS, openstaande posities, locatie van ANDENNE POTINS op de kaart.

ANDENNE POTINS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDENNE POTINS, company assigned to the tax number BE05905120849. The company ANDENNE POTINS is located at the address: AVENUE REINE ELISABETH 41; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenuitgeverijen; Reclamebureaus; Tijdschriftenuitgeverijen. Products created in ANDENNE POTINS were not found.
The main activity of ANDENNE POTINS is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDENNE POTINS is not available. You also can look at reviews of ANDENNE POTINS, open positions, location of ANDENNE POTINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDENNE POTINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDENNE POTINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDENNE POTINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDENNE POTINS, employees, financial statistics.