DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DUCROS DISTRIBUT. BENELUX
Private companiesMiscellaneous Retail • DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

Contactgegevens DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'INDUSTRIE 9; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23846040 (+32-23846040) 23846040 (+32-23846040)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUCROS DISTRIBUT. BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUCROS DISTRIBUT. BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUCROS DISTRIBUT. BENELUX
Products information DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DUCROS DISTRIBUT. BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koffie,thee,cacao and specerijen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUCROS DISTRIBUT. BENELUX
(Get full report from official database of BE for DUCROS DISTRIBUT. BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUCROS DISTRIBUT. BENELUX
Addition kinds of activities for DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

252103. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
22110805. Dimities | Dimities
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
35720000. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste

Werken bij DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

Zoek naar antwoorden van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Laat een reactie achter voor DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. DUCROS DISTRIBUT. BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. Leave a respond for DUCROS DISTRIBUT. BENELUX. DUCROS DISTRIBUT. BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUCROS DISTRIBUT. BENELUX op de google maps. Adres en contacten DUCROS DISTRIBUT. BENELUX
Location of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX on the google maps. Address and contacts of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come DUCROS DISTRIBUT. BENELUX DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: FNAC | Jackytrans Logistics BVBA | LONNEVILLE EDDY ZAKENKANTOOR | A.G.S. | WILLY PROOT

Other related companies as DUCROS DISTRIBUT. BENELUX: FNAC | Jackytrans Logistics BVBA | LONNEVILLE EDDY ZAKENKANTOOR | A.G.S. | WILLY PROOT

DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf DUCROS DISTRIBUT. BENELUX bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'INDUSTRIE 9; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Koffie,thee,cacao and specerijen Gh. Producten gemaakt in DUCROS DISTRIBUT. BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, openstaande posities, locatie van DUCROS DISTRIBUT. BENELUX op de kaart.

DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, company assigned to the tax number BE08083709716. The company DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is located at the address: AVENUE DE L'INDUSTRIE 9; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Koffie,thee,cacao and specerijen Gh. Products created in DUCROS DISTRIBUT. BENELUX were not found.
The main activity of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX is not available. You also can look at reviews of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, open positions, location of DUCROS DISTRIBUT. BENELUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUCROS DISTRIBUT. BENELUX, employees, financial statistics.