MARCKS COLLI KOERIERD.

Contactgegevens MARCKS COLLI KOERIERD.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCKS COLLI KOERIERD.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCKS COLLI KOERIERD.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBENSSTRAAT 14B2; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38883988 (+32-38883988) 38883988 (+32-38883988)

Fax (fax): +32 (87) 752-82-17 +32 (87) 752-82-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCKS COLLI KOERIERD.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCKS COLLI KOERIERD."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCKS COLLI KOERIERD."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCKS COLLI KOERIERD., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCKS COLLI KOERIERD.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCKS COLLI KOERIERD., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCKS COLLI KOERIERD.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCKS COLLI KOERIERD.
Products information MARCKS COLLI KOERIERD.

BTW identificatienummer (tax): BE07572570800
Ondernemingsnummer: 1396881103
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MARCKS COLLI KOERIERD. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koerierbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCKS COLLI KOERIERD.
(Get full report from official database of BE for MARCKS COLLI KOERIERD.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCKS COLLI KOERIERD.
Addition kinds of activities for MARCKS COLLI KOERIERD.

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
23860203. Broek, leer | Pants, leather
24310200. Ramen en ramen delen en afwerking, hout | Windows and window parts and trim, wood
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
35610102. Pompen, olieput en veld | Pumps, oil well and field
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij MARCKS COLLI KOERIERD.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCKS COLLI KOERIERD.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCKS COLLI KOERIERD.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCKS COLLI KOERIERD.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Heftruckbestuurder/ster (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Beringen, een familiebedrijf dat al 100 jaar actief is in de transportwereld en logistieke diensten, zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hoofdtaak is vooral : laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck (langs kade of zijdelings). Kwaliteitscontrole op inkomende/te laden goederen.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • technieker / ingenieur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * (preventief) onderhoud van het machinepark * opsporen fouten, storingen en defecten * oplossen technische, kwaliteits- en productieproblemen * installatie van nieuwe machines en uitvoeren van verbeteringen aan bestaande machines en installaties * actief meedenken en meewerken aan de optimalisatie van het productieproces

  • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

Zoek naar antwoorden van MARCKS COLLI KOERIERD. in sociale netwerken
Look for responds of MARCKS COLLI KOERIERD. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCKS COLLI KOERIERD.. Laat een reactie achter voor MARCKS COLLI KOERIERD.. MARCKS COLLI KOERIERD. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCKS COLLI KOERIERD.. Leave a respond for MARCKS COLLI KOERIERD.. MARCKS COLLI KOERIERD. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCKS COLLI KOERIERD. op de google maps. Adres en contacten MARCKS COLLI KOERIERD.
Location of MARCKS COLLI KOERIERD. on the google maps. Address and contacts of MARCKS COLLI KOERIERD.

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCKS COLLI KOERIERD. MARCKS COLLI KOERIERD.: GANSHOREN SHOOTING CLUB | Martine | V & C TELECOM BVBA | Kinderboerderij Bokkeslot | DE ZWERVER

Other related companies as MARCKS COLLI KOERIERD.: GANSHOREN SHOOTING CLUB | Martine | V & C TELECOM BVBA | Kinderboerderij Bokkeslot | DE ZWERVER

MARCKS COLLI KOERIERD. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCKS COLLI KOERIERD., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07572570800. Het bedrijf MARCKS COLLI KOERIERD. bevindt zich op het adres: RUBENSSTRAAT 14B2; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Koerierbedrijven. Producten gemaakt in MARCKS COLLI KOERIERD. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCKS COLLI KOERIERD. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCKS COLLI KOERIERD. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCKS COLLI KOERIERD., openstaande posities, locatie van MARCKS COLLI KOERIERD. op de kaart.

MARCKS COLLI KOERIERD. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCKS COLLI KOERIERD., company assigned to the tax number BE07572570800. The company MARCKS COLLI KOERIERD. is located at the address: RUBENSSTRAAT 14B2; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Koerierbedrijven. Products created in MARCKS COLLI KOERIERD. were not found.
The main activity of MARCKS COLLI KOERIERD. is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCKS COLLI KOERIERD. is not available. You also can look at reviews of MARCKS COLLI KOERIERD., open positions, location of MARCKS COLLI KOERIERD. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCKS COLLI KOERIERD., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCKS COLLI KOERIERD., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCKS COLLI KOERIERD., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCKS COLLI KOERIERD., employees, financial statistics.