DAY BY DAY

Contactgegevens DAY BY DAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAY BY DAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAY BY DAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSSEGEMSTRAAT 14; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22702069 (+32-22702069) 22702069 (+32-22702069)

Fax (fax): +32 (2) 798-81-67 +32 (2) 798-81-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAY BY DAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAY BY DAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAY BY DAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAY BY DAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAY BY DAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAY BY DAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAY BY DAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAY BY DAY
Products information DAY BY DAY

BTW identificatienummer (tax): BE02245025634
Ondernemingsnummer: 6197631835
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DAY BY DAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koerierbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAY BY DAY
(Get full report from official database of BE for DAY BY DAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAY BY DAY
Addition kinds of activities for DAY BY DAY

20450201. Biscuitdeeg, bereid: van gekochte bloem | Biscuit dough, prepared: from purchased flour
22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
37110405. Motorbussen, behalve trackless trollies, assemblage van | Motor buses, except trackless trollies, assembly of
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
59959903. opticiens | Opticians

Werken bij DAY BY DAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAY BY DAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAY BY DAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAY BY DAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van DAY BY DAY in sociale netwerken
Look for responds of DAY BY DAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAY BY DAY. Laat een reactie achter voor DAY BY DAY. DAY BY DAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAY BY DAY. Leave a respond for DAY BY DAY. DAY BY DAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAY BY DAY op de google maps. Adres en contacten DAY BY DAY
Location of DAY BY DAY on the google maps. Address and contacts of DAY BY DAY

Andere gerelateerde bedrijven als come DAY BY DAY DAY BY DAY: BOUCHERIE STEINIER | GOEBELS MENUISERIE SPRL | JOHAN VAN DER FRAENEN | PATISSERIE DEBUF | Bastin J

Other related companies as DAY BY DAY: BOUCHERIE STEINIER | GOEBELS MENUISERIE SPRL | JOHAN VAN DER FRAENEN | PATISSERIE DEBUF | Bastin J

DAY BY DAY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAY BY DAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02245025634. Het bedrijf DAY BY DAY bevindt zich op het adres: OSSEGEMSTRAAT 14; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Koerierbedrijven. Producten gemaakt in DAY BY DAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAY BY DAY is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAY BY DAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAY BY DAY, openstaande posities, locatie van DAY BY DAY op de kaart.

DAY BY DAY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAY BY DAY, company assigned to the tax number BE02245025634. The company DAY BY DAY is located at the address: OSSEGEMSTRAAT 14; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Koerierbedrijven. Products created in DAY BY DAY were not found.
The main activity of DAY BY DAY is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAY BY DAY is not available. You also can look at reviews of DAY BY DAY, open positions, location of DAY BY DAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAY BY DAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAY BY DAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAY BY DAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAY BY DAY, employees, financial statistics.