VEURNS WAFELHUIS

Particuliere bedrijvencommunicatie • VEURNS WAFELHUIS
Private companiesCommunications • VEURNS WAFELHUIS

Contactgegevens VEURNS WAFELHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEURNS WAFELHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEURNS WAFELHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312918 (+32-58312918) 58312918 (+32-58312918)

Fax (fax): +32 (67) 169-82-66 +32 (67) 169-82-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEURNS WAFELHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEURNS WAFELHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEURNS WAFELHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEURNS WAFELHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEURNS WAFELHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEURNS WAFELHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEURNS WAFELHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEURNS WAFELHUIS
Products information VEURNS WAFELHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in VEURNS WAFELHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEURNS WAFELHUIS
(Get full report from official database of BE for VEURNS WAFELHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEURNS WAFELHUIS
Addition kinds of activities for VEURNS WAFELHUIS

01799902. Bananenbos | Banana grove
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij VEURNS WAFELHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEURNS WAFELHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEURNS WAFELHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEURNS WAFELHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Gentbrugge zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring, bent in het bezit van een rijbewijs B en een bewijs van goed gedrag en zeden. Het is de bedoeling dat de student vanuit Gentbrugge om 4u30 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 5u00. Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van VEURNS WAFELHUIS in sociale netwerken
Look for responds of VEURNS WAFELHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEURNS WAFELHUIS. Laat een reactie achter voor VEURNS WAFELHUIS. VEURNS WAFELHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEURNS WAFELHUIS. Leave a respond for VEURNS WAFELHUIS. VEURNS WAFELHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEURNS WAFELHUIS op de google maps. Adres en contacten VEURNS WAFELHUIS
Location of VEURNS WAFELHUIS on the google maps. Address and contacts of VEURNS WAFELHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come VEURNS WAFELHUIS VEURNS WAFELHUIS: PAUL KEYMEULEN | JB SONIC | CORDONNERIE ORLANDO | LAUWERS GIS?LE | STUDIO DIRK LAMBRECHTS

Other related companies as VEURNS WAFELHUIS: PAUL KEYMEULEN | JB SONIC | CORDONNERIE ORLANDO | LAUWERS GIS?LE | STUDIO DIRK LAMBRECHTS

VEURNS WAFELHUIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEURNS WAFELHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf VEURNS WAFELHUIS bevindt zich op het adres: BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in VEURNS WAFELHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEURNS WAFELHUIS is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEURNS WAFELHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEURNS WAFELHUIS, openstaande posities, locatie van VEURNS WAFELHUIS op de kaart.

VEURNS WAFELHUIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEURNS WAFELHUIS, company assigned to the tax number BE01511688232. The company VEURNS WAFELHUIS is located at the address: BRUGSE STEENWEG 222; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in VEURNS WAFELHUIS were not found.
The main activity of VEURNS WAFELHUIS is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VEURNS WAFELHUIS is not available. You also can look at reviews of VEURNS WAFELHUIS, open positions, location of VEURNS WAFELHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEURNS WAFELHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEURNS WAFELHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEURNS WAFELHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEURNS WAFELHUIS, employees, financial statistics.