JEMA WAFELS

Contactgegevens JEMA WAFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEMA WAFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEMA WAFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 275; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50208554 (+32-50208554) 50208554 (+32-50208554)

Fax (fax): +32 (87) 516-38-93 +32 (87) 516-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEMA WAFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEMA WAFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEMA WAFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEMA WAFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEMA WAFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEMA WAFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEMA WAFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEMA WAFELS
Products information JEMA WAFELS

BTW identificatienummer (tax): BE03251373291
Ondernemingsnummer: 7713745117
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEMA WAFELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEMA WAFELS
(Get full report from official database of BE for JEMA WAFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEMA WAFELS
Addition kinds of activities for JEMA WAFELS

594500. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
17999928. Service en reparatie van omroepzenders | Service and repair of broadcasting stations
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
36340207. Messen, elektrisch | Knives, electric
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services

Werken bij JEMA WAFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEMA WAFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEMA WAFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEMA WAFELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student Magazijnmedewerker M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob voor volgende week? Schrikt fysieke arbeid jou niet af? Neem dan snel contact met ons op. Voor een firma gelegen in Drogenbos zijn we op zoek naar een student magazijnier (m/v)

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schoonmaak - Housekeeping (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van ons gemotiveerde houskeeping team ben je mede verantwoordelijk voor het dagelijkse zuiver maken van onze hotelkamers en algemene ruimte's. - Schoonmaken kamers (vervangen linnengoed, afstoffen, stofzuigen, ...) - Schoonmaken Algemene ruimte's hotel -------------------------------------------------------------------------------------------------------- As a member of there housekeeping team, you'll be responsible for day cleaning of our guest rooms, public areas and assisting in the hotel laundry. Main duties: - Changing sheets - Vacuuming floors - Removing dust, swiping surfaces - Replacing used towels and changing toiletries such as soap and shampoos It's possible that you will do additional cleaning tasks in other parts of the Hotel. (hallways, lobbies, lounges, restrooms, corridors, elevators and stairways).

Zoek naar antwoorden van JEMA WAFELS in sociale netwerken
Look for responds of JEMA WAFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEMA WAFELS. Laat een reactie achter voor JEMA WAFELS. JEMA WAFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEMA WAFELS. Leave a respond for JEMA WAFELS. JEMA WAFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEMA WAFELS op de google maps. Adres en contacten JEMA WAFELS
Location of JEMA WAFELS on the google maps. Address and contacts of JEMA WAFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEMA WAFELS JEMA WAFELS: Astrid Loisirs ASBL | IJSSALON JAECKREEM | VANDEPUTTE GO PATAT | DEVOGELAERE ELECTRICITE | VCLB-CENTRUM

Other related companies as JEMA WAFELS: Astrid Loisirs ASBL | IJSSALON JAECKREEM | VANDEPUTTE GO PATAT | DEVOGELAERE ELECTRICITE | VCLB-CENTRUM

JEMA WAFELS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEMA WAFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251373291. Het bedrijf JEMA WAFELS bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 275; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in JEMA WAFELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEMA WAFELS is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEMA WAFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEMA WAFELS, openstaande posities, locatie van JEMA WAFELS op de kaart.

JEMA WAFELS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEMA WAFELS, company assigned to the tax number BE03251373291. The company JEMA WAFELS is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 275; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in JEMA WAFELS were not found.
The main activity of JEMA WAFELS is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEMA WAFELS is not available. You also can look at reviews of JEMA WAFELS, open positions, location of JEMA WAFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEMA WAFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEMA WAFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEMA WAFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEMA WAFELS, employees, financial statistics.