BISCUITERIE DE VALK

Contactgegevens BISCUITERIE DE VALK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BISCUITERIE DE VALK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BISCUITERIE DE VALK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 20; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38880576 (+32-38880576) 38880576 (+32-38880576)

Fax (fax): +32 (58) 126-29-79 +32 (58) 126-29-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BISCUITERIE DE VALK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BISCUITERIE DE VALK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BISCUITERIE DE VALK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BISCUITERIE DE VALK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BISCUITERIE DE VALK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BISCUITERIE DE VALK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BISCUITERIE DE VALK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BISCUITERIE DE VALK
Products information BISCUITERIE DE VALK

BTW identificatienummer (tax): BE08025207519
Ondernemingsnummer: 7738189697
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BISCUITERIE DE VALK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BISCUITERIE DE VALK
(Get full report from official database of BE for BISCUITERIE DE VALK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BISCUITERIE DE VALK
Addition kinds of activities for BISCUITERIE DE VALK

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
33220000. Malleable ijzergoten | Malleable iron foundries
35920100. Valves | Valves
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
38410417. speculums | Speculums
39499908. Indiase clubs | Indian clubs
73420103. Wasruimte sanitaire dienst (industriële locaties) | Washroom sanitation service (industrial locations)
76991601. Gas reparatie service | Gas appliance repair service

Werken bij BISCUITERIE DE VALK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BISCUITERIE DE VALK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BISCUITERIE DE VALK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BISCUITERIE DE VALK. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • TIG-lasser/ Allround medewerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons te Deurne zijn wij op zoek naar een lasser/allround medewerker (m/v). Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit het bewerken en verwerken van koppelingen, compensatoren en betankingspistolen. Je zal instaan voor het lassen van RVS. Dit zal voornamelijk maatwerk zijn van flexibels. Daarnaast zal je een gevarieerd takenpakket hebben en ingezet worden op andere plaatsen binnen het bedrijf zoals: testen van de assemblage, magazijnswerk,...

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van BISCUITERIE DE VALK in sociale netwerken
Look for responds of BISCUITERIE DE VALK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BISCUITERIE DE VALK. Laat een reactie achter voor BISCUITERIE DE VALK. BISCUITERIE DE VALK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BISCUITERIE DE VALK. Leave a respond for BISCUITERIE DE VALK. BISCUITERIE DE VALK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BISCUITERIE DE VALK op de google maps. Adres en contacten BISCUITERIE DE VALK
Location of BISCUITERIE DE VALK on the google maps. Address and contacts of BISCUITERIE DE VALK

Andere gerelateerde bedrijven als come BISCUITERIE DE VALK BISCUITERIE DE VALK: Liistro P | P. SINI | LABO DR. LOEB R.M. | PHOTO HALL | Vermeylen R

Other related companies as BISCUITERIE DE VALK: Liistro P | P. SINI | LABO DR. LOEB R.M. | PHOTO HALL | Vermeylen R

BISCUITERIE DE VALK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BISCUITERIE DE VALK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08025207519. Het bedrijf BISCUITERIE DE VALK bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 20; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in BISCUITERIE DE VALK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BISCUITERIE DE VALK is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BISCUITERIE DE VALK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BISCUITERIE DE VALK, openstaande posities, locatie van BISCUITERIE DE VALK op de kaart.

BISCUITERIE DE VALK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BISCUITERIE DE VALK, company assigned to the tax number BE08025207519. The company BISCUITERIE DE VALK is located at the address: MOLENSTRAAT 20; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in BISCUITERIE DE VALK were not found.
The main activity of BISCUITERIE DE VALK is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BISCUITERIE DE VALK is not available. You also can look at reviews of BISCUITERIE DE VALK, open positions, location of BISCUITERIE DE VALK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BISCUITERIE DE VALK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BISCUITERIE DE VALK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BISCUITERIE DE VALK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BISCUITERIE DE VALK, employees, financial statistics.