EGOLI AYWAILLE

Contactgegevens EGOLI AYWAILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EGOLI AYWAILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EGOLI AYWAILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Joseph Thiry 42; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 34 21 (+32-04 384 34 21) 04 384 34 21 (+32-04 384 34 21)

Fax (fax): +32 (16) 135-75-12 +32 (16) 135-75-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EGOLI AYWAILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EGOLI AYWAILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EGOLI AYWAILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EGOLI AYWAILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EGOLI AYWAILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EGOLI AYWAILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EGOLI AYWAILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EGOLI AYWAILLE
Products information EGOLI AYWAILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01625396728
Ondernemingsnummer: 7740112304
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Knives and scissors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EGOLI AYWAILLE
(Get full report from official database of BE for EGOLI AYWAILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EGOLI AYWAILLE
Addition kinds of activities for EGOLI AYWAILLE

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
37210203. Blimps | Blimps
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices

Werken bij EGOLI AYWAILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EGOLI AYWAILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EGOLI AYWAILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EGOLI AYWAILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • IT consultants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als IT consultant bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als IT consultant: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

Zoek naar antwoorden van EGOLI AYWAILLE in sociale netwerken
Look for responds of EGOLI AYWAILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EGOLI AYWAILLE. Laat een reactie achter voor EGOLI AYWAILLE. EGOLI AYWAILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EGOLI AYWAILLE. Leave a respond for EGOLI AYWAILLE. EGOLI AYWAILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EGOLI AYWAILLE op de google maps. Adres en contacten EGOLI AYWAILLE
Location of EGOLI AYWAILLE on the google maps. Address and contacts of EGOLI AYWAILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come EGOLI AYWAILLE EGOLI AYWAILLE: SPORTZAAL K.A. GENT | VAN TRAPPEN GERDY | EDGARD MEULEMAN | RITA WILLEM | VERTOMMEN JULIAAN & MARK

Other related companies as EGOLI AYWAILLE: SPORTZAAL K.A. GENT | VAN TRAPPEN GERDY | EDGARD MEULEMAN | RITA WILLEM | VERTOMMEN JULIAAN & MARK

EGOLI AYWAILLE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EGOLI AYWAILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01625396728. Het bedrijf EGOLI AYWAILLE bevindt zich op het adres: Place Joseph Thiry 42; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Knives and scissors. Lijst met producten zijn Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van EGOLI AYWAILLE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EGOLI AYWAILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EGOLI AYWAILLE, openstaande posities, locatie van EGOLI AYWAILLE op de kaart.

EGOLI AYWAILLE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is EGOLI AYWAILLE, company assigned to the tax number BE01625396728. The company EGOLI AYWAILLE is located at the address: Place Joseph Thiry 42; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 590,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Knives and scissors. List of products are Wedding presents - Lists.
The main activity of EGOLI AYWAILLE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EGOLI AYWAILLE is not available. You also can look at reviews of EGOLI AYWAILLE, open positions, location of EGOLI AYWAILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EGOLI AYWAILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EGOLI AYWAILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EGOLI AYWAILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EGOLI AYWAILLE, employees, financial statistics.