De Koordenwinkel

Contactgegevens De Koordenwinkel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Koordenwinkel: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Koordenwinkel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Plein 7; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 24 42 (+32-03 233 24 42) 03 233 24 42 (+32-03 233 24 42)

Fax (fax): 03 233 24 42 (+32-03 233 24 42) 03 233 24 42 (+32-03 233 24 42)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Koordenwinkel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Koordenwinkel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Koordenwinkel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Koordenwinkel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Koordenwinkel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Koordenwinkel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Koordenwinkel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Koordenwinkel
Products information De Koordenwinkel

BTW identificatienummer (tax): BE04464813232
Ondernemingsnummer: 5818054199
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Jute; Ropes & twines

Product categorie (product category): Knives and scissors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Koordenwinkel
(Get full report from official database of BE for De Koordenwinkel)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Koordenwinkel
Addition kinds of activities for De Koordenwinkel

23290204. Jachtjassen en jassen, mannen | Hunting coats and vests, men's
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
36469900. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
36710102. Televisie buizen | Television tubes
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles

Werken bij De Koordenwinkel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Koordenwinkel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Koordenwinkel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Koordenwinkel. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • STUDENT job tot midden december - Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Haacht zijn we op zoek naar een student die een bedrijf in Haacht kan ondersteunen. Je zal 1 à 2 halve dagen per week (niet in de weekends) werken, tot midden december. Jouw takenpakket bestaat eruit software te kopiëren. Je moet hierbij precies te werk kunnen gaan, alsook nadien de gekopiëerde software controleren op fouten.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van De Koordenwinkel in sociale netwerken
Look for responds of De Koordenwinkel in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Koordenwinkel. Laat een reactie achter voor De Koordenwinkel. De Koordenwinkel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Koordenwinkel. Leave a respond for De Koordenwinkel. De Koordenwinkel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Koordenwinkel op de google maps. Adres en contacten De Koordenwinkel
Location of De Koordenwinkel on the google maps. Address and contacts of De Koordenwinkel

Andere gerelateerde bedrijven als come De Koordenwinkel De Koordenwinkel: HYPERCOM | JOHARI | Lenoir C | PANTOON | WILLY DE VOLDER

Other related companies as De Koordenwinkel: HYPERCOM | JOHARI | Lenoir C | PANTOON | WILLY DE VOLDER

De Koordenwinkel is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Koordenwinkel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04464813232. Het bedrijf De Koordenwinkel bevindt zich op het adres: Mechelse Plein 7; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 268,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Knives and scissors. Lijst met producten zijn Jute; Ropes & twines.
De hoofdactiviteit van De Koordenwinkel is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Koordenwinkel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Koordenwinkel, openstaande posities, locatie van De Koordenwinkel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Koordenwinkel is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Koordenwinkel, company assigned to the tax number BE04464813232. The company De Koordenwinkel is located at the address: Mechelse Plein 7; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 268,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Knives and scissors. List of products are Jute; Ropes & twines.
The main activity of De Koordenwinkel is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Koordenwinkel is not available. You also can look at reviews of De Koordenwinkel, open positions, location of De Koordenwinkel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Koordenwinkel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Koordenwinkel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Koordenwinkel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Koordenwinkel, employees, financial statistics.