FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): RUE RAVENSTEIN 29; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25654972 (+32-25654972) 25654972 (+32-25654972)

Fax (fax): +32 (10) 781-37-20 +32 (10) 781-37-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE02742706298
Ondernemingsnummer: 8932128906
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

3317. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: PIERRE FONTAINE | Hofkens A | Filleul Stéphane | FEUERWEHRKASERNE | ANNEKES FRUIT

Other related companies as FORTIS: PIERRE FONTAINE | Hofkens A | Filleul Stéphane | FEUERWEHRKASERNE | ANNEKES FRUIT

FORTIS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02742706298. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: RUE RAVENSTEIN 29; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van FORTIS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2009 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE02742706298. The company FORTIS is located at the address: RUE RAVENSTEIN 29; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of FORTIS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.