Wolboetiek Letha

Contactgegevens Wolboetiek Letha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wolboetiek Letha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wolboetiek Letha

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 382; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 231 09 44 (+32-09 231 09 44) 09 231 09 44 (+32-09 231 09 44)

Fax (fax): +32 (9) 557-37-44 +32 (9) 557-37-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wolboetiek Letha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wolboetiek Letha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wolboetiek Letha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wolboetiek Letha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wolboetiek Letha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wolboetiek Letha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wolboetiek Letha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wolboetiek Letha
Products information Wolboetiek Letha

BTW identificatienummer (tax): BE01778930664
Ondernemingsnummer: 7848602294
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Wolboetiek Letha zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wolboetiek Letha
(Get full report from official database of BE for Wolboetiek Letha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wolboetiek Letha
Addition kinds of activities for Wolboetiek Letha

284201. Speciaal schoonmaken | Specialty cleaning
527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
51119902. Printpapier | Printing paper
55719906. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij Wolboetiek Letha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wolboetiek Letha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wolboetiek Letha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wolboetiek Letha. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

Zoek naar antwoorden van Wolboetiek Letha in sociale netwerken
Look for responds of Wolboetiek Letha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wolboetiek Letha. Laat een reactie achter voor Wolboetiek Letha. Wolboetiek Letha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wolboetiek Letha. Leave a respond for Wolboetiek Letha. Wolboetiek Letha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wolboetiek Letha op de google maps. Adres en contacten Wolboetiek Letha
Location of Wolboetiek Letha on the google maps. Address and contacts of Wolboetiek Letha

Andere gerelateerde bedrijven als come Wolboetiek Letha Wolboetiek Letha: Baltic NV | GARAGE GEERT NV | Eco + (Station) | BROODJESBAR KAROLIEN | Smeets Securities N.V.

Other related companies as Wolboetiek Letha: Baltic NV | GARAGE GEERT NV | Eco + (Station) | BROODJESBAR KAROLIEN | Smeets Securities N.V.

Wolboetiek Letha is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wolboetiek Letha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778930664. Het bedrijf Wolboetiek Letha bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 382; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Producten gemaakt in Wolboetiek Letha zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wolboetiek Letha is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wolboetiek Letha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wolboetiek Letha, openstaande posities, locatie van Wolboetiek Letha op de kaart.

Wolboetiek Letha is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wolboetiek Letha, company assigned to the tax number BE01778930664. The company Wolboetiek Letha is located at the address: Brusselsesteenweg 382; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Knitting - Wool and yarn. Products created in Wolboetiek Letha were not found.
The main activity of Wolboetiek Letha is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wolboetiek Letha is not available. You also can look at reviews of Wolboetiek Letha, open positions, location of Wolboetiek Letha on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wolboetiek Letha, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wolboetiek Letha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wolboetiek Letha, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wolboetiek Letha, employees, financial statistics.