PINGOUIN DEERLIJK

Contactgegevens PINGOUIN DEERLIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PINGOUIN DEERLIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PINGOUIN DEERLIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoolstraat 39; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 71 61 16 (+32-056 71 61 16) 056 71 61 16 (+32-056 71 61 16)

Fax (fax): +32 (59) 600-46-73 +32 (59) 600-46-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PINGOUIN DEERLIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PINGOUIN DEERLIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PINGOUIN DEERLIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PINGOUIN DEERLIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PINGOUIN DEERLIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PINGOUIN DEERLIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PINGOUIN DEERLIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PINGOUIN DEERLIJK
Products information PINGOUIN DEERLIJK

BTW identificatienummer (tax): BE05828216552
Ondernemingsnummer: 4865539550
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PINGOUIN DEERLIJK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PINGOUIN DEERLIJK
(Get full report from official database of BE for PINGOUIN DEERLIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PINGOUIN DEERLIJK
Addition kinds of activities for PINGOUIN DEERLIJK

274101. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
478901. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
75210101. Parkeerplaatsen | Parking lots

Werken bij PINGOUIN DEERLIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PINGOUIN DEERLIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PINGOUIN DEERLIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PINGOUIN DEERLIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Vrachtwagenbestuurder (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADRIAENS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van vlees doorheen Vlaanderen Naast het transport help je ook bij het laden en lossen van de vrachtwagen vrachtwagen. Je vangt de werkdag aan om 04u00, je vertrekt vanaf de slachthuisstraat en keert na de levering ook naar de slachthuisstraat terug.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van PINGOUIN DEERLIJK in sociale netwerken
Look for responds of PINGOUIN DEERLIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PINGOUIN DEERLIJK. Laat een reactie achter voor PINGOUIN DEERLIJK. PINGOUIN DEERLIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PINGOUIN DEERLIJK. Leave a respond for PINGOUIN DEERLIJK. PINGOUIN DEERLIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PINGOUIN DEERLIJK op de google maps. Adres en contacten PINGOUIN DEERLIJK
Location of PINGOUIN DEERLIJK on the google maps. Address and contacts of PINGOUIN DEERLIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come PINGOUIN DEERLIJK PINGOUIN DEERLIJK: PTITLAPIN | PARADISE | HERMAN JACOBS | CUISI-STYLE-DISKMAN | DANIELS VERZEKERINGSKANTOOR

Other related companies as PINGOUIN DEERLIJK: PTITLAPIN | PARADISE | HERMAN JACOBS | CUISI-STYLE-DISKMAN | DANIELS VERZEKERINGSKANTOOR

PINGOUIN DEERLIJK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PINGOUIN DEERLIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05828216552. Het bedrijf PINGOUIN DEERLIJK bevindt zich op het adres: Schoolstraat 39; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 103,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Producten gemaakt in PINGOUIN DEERLIJK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PINGOUIN DEERLIJK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PINGOUIN DEERLIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PINGOUIN DEERLIJK, openstaande posities, locatie van PINGOUIN DEERLIJK op de kaart.

PINGOUIN DEERLIJK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PINGOUIN DEERLIJK, company assigned to the tax number BE05828216552. The company PINGOUIN DEERLIJK is located at the address: Schoolstraat 39; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 103,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Knitting - Wool and yarn. Products created in PINGOUIN DEERLIJK were not found.
The main activity of PINGOUIN DEERLIJK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PINGOUIN DEERLIJK is not available. You also can look at reviews of PINGOUIN DEERLIJK, open positions, location of PINGOUIN DEERLIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PINGOUIN DEERLIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PINGOUIN DEERLIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PINGOUIN DEERLIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PINGOUIN DEERLIJK, employees, financial statistics.