Breikorf

Contactgegevens Breikorf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Breikorf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Breikorf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vurtense Schansstraat 18; 3582; Beringen (Koersel), België

Telefoon (phone): 011 42 15 78 (+32-011 42 15 78) 011 42 15 78 (+32-011 42 15 78)

Fax (fax): 011 42 15 78 (+32-011 42 15 78) 011 42 15 78 (+32-011 42 15 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Breikorf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Breikorf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Breikorf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Breikorf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Breikorf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Breikorf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Breikorf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Breikorf
Products information Breikorf

BTW identificatienummer (tax): BE05154754638
Ondernemingsnummer: 2377136230
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Hats & caps - Men

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Breikorf
(Get full report from official database of BE for Breikorf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Breikorf
Addition kinds of activities for Breikorf

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
82110303. Openbare basisschool | Public elementary school
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij Breikorf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Breikorf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Breikorf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Breikorf. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

Zoek naar antwoorden van Breikorf in sociale netwerken
Look for responds of Breikorf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Breikorf. Laat een reactie achter voor Breikorf. Breikorf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Breikorf. Leave a respond for Breikorf. Breikorf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Breikorf op de google maps. Adres en contacten Breikorf
Location of Breikorf on the google maps. Address and contacts of Breikorf

Andere gerelateerde bedrijven als come Breikorf Breikorf: Banque Bruxelles Lambert SA | ZINGAMETAL | KRIBBE DE VRIENDJES | CAROGLASS | AQUAWORLD BVBA

Other related companies as Breikorf: Banque Bruxelles Lambert SA | ZINGAMETAL | KRIBBE DE VRIENDJES | CAROGLASS | AQUAWORLD BVBA

Breikorf is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Breikorf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05154754638. Het bedrijf Breikorf bevindt zich op het adres: Vurtense Schansstraat 18; 3582; Beringen (Koersel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Lijst met producten zijn Hats & caps - Men.
De hoofdactiviteit van Breikorf is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Breikorf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Breikorf, openstaande posities, locatie van Breikorf op de kaart.

Breikorf is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Breikorf, company assigned to the tax number BE05154754638. The company Breikorf is located at the address: Vurtense Schansstraat 18; 3582; Beringen (Koersel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Knitting - Wool and yarn. List of products are Hats & caps - Men.
The main activity of Breikorf is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Breikorf is not available. You also can look at reviews of Breikorf, open positions, location of Breikorf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Breikorf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Breikorf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Breikorf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Breikorf, employees, financial statistics.