Au Fil des Jours SPRL

Contactgegevens Au Fil des Jours SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Fil des Jours SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Fil des Jours SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Nivelles 71; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 57 61 (+32-010 22 57 61) 010 22 57 61 (+32-010 22 57 61)

Fax (fax): 010 22 57 61 (+32-010 22 57 61) 010 22 57 61 (+32-010 22 57 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Fil des Jours SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Fil des Jours SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Fil des Jours SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Fil des Jours SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Fil des Jours SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Fil des Jours SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Fil des Jours SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Fil des Jours SPRL
Products information Au Fil des Jours SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01584747314
Ondernemingsnummer: 6165771484
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Knitting - Wool and yarn

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Fil des Jours SPRL
(Get full report from official database of BE for Au Fil des Jours SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Fil des Jours SPRL
Addition kinds of activities for Au Fil des Jours SPRL

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
503203. Tegel- en kleiproducten | Tile and clay products
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
20860202. Water, natuurlijk: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Water, natural: packaged in cans, bottles, etc.
27520101. Offset printing | Offset printing
31999902. Verbrande lederwaren | Burnt leather goods
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
37430100. Spoorwegapparatuur, met uitzondering van locomotieven | Railroad equipment, except locomotives

Werken bij Au Fil des Jours SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Fil des Jours SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Fil des Jours SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Fil des Jours SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van Au Fil des Jours SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Au Fil des Jours SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Fil des Jours SPRL. Laat een reactie achter voor Au Fil des Jours SPRL. Au Fil des Jours SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Fil des Jours SPRL. Leave a respond for Au Fil des Jours SPRL. Au Fil des Jours SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Fil des Jours SPRL op de google maps. Adres en contacten Au Fil des Jours SPRL
Location of Au Fil des Jours SPRL on the google maps. Address and contacts of Au Fil des Jours SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Fil des Jours SPRL Au Fil des Jours SPRL: Vandeputte H | Entreprise Van Hooff | ARLO | SOPHIE JAMART | domipa

Other related companies as Au Fil des Jours SPRL: Vandeputte H | Entreprise Van Hooff | ARLO | SOPHIE JAMART | domipa

Au Fil des Jours SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au Fil des Jours SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01584747314. Het bedrijf Au Fil des Jours SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Nivelles 71; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Knitting - Wool and yarn. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van Au Fil des Jours SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Fil des Jours SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Fil des Jours SPRL, openstaande posities, locatie van Au Fil des Jours SPRL op de kaart.

Au Fil des Jours SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au Fil des Jours SPRL, company assigned to the tax number BE01584747314. The company Au Fil des Jours SPRL is located at the address: Rue de Nivelles 71; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Knitting - Wool and yarn. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of Au Fil des Jours SPRL is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Fil des Jours SPRL is not available. You also can look at reviews of Au Fil des Jours SPRL, open positions, location of Au Fil des Jours SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Fil des Jours SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Fil des Jours SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Fil des Jours SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Fil des Jours SPRL, employees, financial statistics.