VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

Contactgegevens VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doornpark 25 9120 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-75-96-80 32-37-75-96-80

Fax (fax): 32-37-75-05-12 32-37-75-05-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA
Products information VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01690765380
Ondernemingsnummer: 4920471191
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete reinforcement rods

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA
(Get full report from official database of BE for VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA
Addition kinds of activities for VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

8082. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
371104. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
94410400. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government

Werken bij VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Kinderpsychiater (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderpsychiater om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Laat een reactie achter voor VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. Leave a respond for VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA. VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA op de google maps. Adres en contacten VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA
Location of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA on the google maps. Address and contacts of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: E.S. DE LA LESSE REDU | FA. BABOUCHE | Gotfroi & Fils | Varop | UNIVEG IMPORT

Other related companies as VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA: E.S. DE LA LESSE REDU | FA. BABOUCHE | Gotfroi & Fils | Varop | UNIVEG IMPORT

VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01690765380. Het bedrijf VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA bevindt zich op het adres: Doornpark 25 9120 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Concrete reinforcement rods. Producten gemaakt in VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, openstaande posities, locatie van VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA op de kaart.

VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, company assigned to the tax number BE01690765380. The company VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is located at the address: Doornpark 25 9120 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 802,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Concrete reinforcement rods. Products created in VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA were not found.
The main activity of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA is not available. You also can look at reviews of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, open positions, location of VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MEIRVENNE ALBERT & ZONEN BVBA, employees, financial statistics.