LACANCHE-ABEL FALISSE

Contactgegevens LACANCHE-ABEL FALISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LACANCHE-ABEL FALISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LACANCHE-ABEL FALISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Digneffe 26; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 252 71 73 (+32-04 252 71 73) 04 252 71 73 (+32-04 252 71 73)

Fax (fax): 04 252 12 79 (+32-04 252 12 79) 04 252 12 79 (+32-04 252 12 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LACANCHE-ABEL FALISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LACANCHE-ABEL FALISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LACANCHE-ABEL FALISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LACANCHE-ABEL FALISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LACANCHE-ABEL FALISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LACANCHE-ABEL FALISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LACANCHE-ABEL FALISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LACANCHE-ABEL FALISSE
Products information LACANCHE-ABEL FALISSE

BTW identificatienummer (tax): BE05168212890
Ondernemingsnummer: 3384857177
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in LACANCHE-ABEL FALISSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen ranges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LACANCHE-ABEL FALISSE
(Get full report from official database of BE for LACANCHE-ABEL FALISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LACANCHE-ABEL FALISSE
Addition kinds of activities for LACANCHE-ABEL FALISSE

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
28510209. Shellac (beschermende coating) | Shellac (protective coating)
28650314. Kleurstof (cyclische) tussenproducten | Dye (cyclic) intermediates
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
35410204. Deburring machines | Deburring machines
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij LACANCHE-ABEL FALISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LACANCHE-ABEL FALISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LACANCHE-ABEL FALISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LACANCHE-ABEL FALISSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker in een bakkerij (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als verkoopmedewerker: vul je de toonbank aan snij je de broden aan verkoop en verbak je de voedingswaren reken je correct af verwelkom je de klant met de glimlach

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van LACANCHE-ABEL FALISSE in sociale netwerken
Look for responds of LACANCHE-ABEL FALISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LACANCHE-ABEL FALISSE. Laat een reactie achter voor LACANCHE-ABEL FALISSE. LACANCHE-ABEL FALISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LACANCHE-ABEL FALISSE. Leave a respond for LACANCHE-ABEL FALISSE. LACANCHE-ABEL FALISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LACANCHE-ABEL FALISSE op de google maps. Adres en contacten LACANCHE-ABEL FALISSE
Location of LACANCHE-ABEL FALISSE on the google maps. Address and contacts of LACANCHE-ABEL FALISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LACANCHE-ABEL FALISSE LACANCHE-ABEL FALISSE: GUNTHER VERDURMEN | MID-SPORT | Tonny & Thierry | INTERLEASING BELGIUM | WILLY VANDERWEE

Other related companies as LACANCHE-ABEL FALISSE: GUNTHER VERDURMEN | MID-SPORT | Tonny & Thierry | INTERLEASING BELGIUM | WILLY VANDERWEE

LACANCHE-ABEL FALISSE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LACANCHE-ABEL FALISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05168212890. Het bedrijf LACANCHE-ABEL FALISSE bevindt zich op het adres: Avenue Emile Digneffe 26; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen ranges. Producten gemaakt in LACANCHE-ABEL FALISSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LACANCHE-ABEL FALISSE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LACANCHE-ABEL FALISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LACANCHE-ABEL FALISSE, openstaande posities, locatie van LACANCHE-ABEL FALISSE op de kaart.

LACANCHE-ABEL FALISSE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LACANCHE-ABEL FALISSE, company assigned to the tax number BE05168212890. The company LACANCHE-ABEL FALISSE is located at the address: Avenue Emile Digneffe 26; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen ranges. Products created in LACANCHE-ABEL FALISSE were not found.
The main activity of LACANCHE-ABEL FALISSE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LACANCHE-ABEL FALISSE is not available. You also can look at reviews of LACANCHE-ABEL FALISSE, open positions, location of LACANCHE-ABEL FALISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LACANCHE-ABEL FALISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LACANCHE-ABEL FALISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LACANCHE-ABEL FALISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LACANCHE-ABEL FALISSE, employees, financial statistics.