Zaman P

Contactgegevens Zaman P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zaman P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zaman P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zakstraat 49; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai), België

Telefoon (phone): 03 772 55 99 (+32-03 772 55 99) 03 772 55 99 (+32-03 772 55 99)

Fax (fax): 03 722 02 84 (+32-03 722 02 84) 03 722 02 84 (+32-03 722 02 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zaman P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zaman P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zaman P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zaman P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zaman P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zaman P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zaman P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zaman P
Products information Zaman P

BTW identificatienummer (tax): BE09359771728
Ondernemingsnummer: 5911987304
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Zaman P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zaman P
(Get full report from official database of BE for Zaman P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zaman P
Addition kinds of activities for Zaman P

722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
33990103. Ijzer, poeder | Iron, powdered
50210105. lockers | Lockers

Werken bij Zaman P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zaman P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zaman P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zaman P. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent Panos Rail Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Panos Rail Herentals

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Herentals. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je werkt op zaterdag.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van Zaman P in sociale netwerken
Look for responds of Zaman P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zaman P. Laat een reactie achter voor Zaman P. Zaman P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zaman P. Leave a respond for Zaman P. Zaman P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zaman P op de google maps. Adres en contacten Zaman P
Location of Zaman P on the google maps. Address and contacts of Zaman P

Andere gerelateerde bedrijven als come Zaman P Zaman P: CTRE ST.BARBE LA VILLETTE | David M-H | VID?OTH?QUE GLEM | MATHIEU CASTERMANS | VANSTEELANT LUC

Other related companies as Zaman P: CTRE ST.BARBE LA VILLETTE | David M-H | VID?OTH?QUE GLEM | MATHIEU CASTERMANS | VANSTEELANT LUC

Zaman P is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zaman P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09359771728. Het bedrijf Zaman P bevindt zich op het adres: Zakstraat 49; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 277,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Zaman P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zaman P is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zaman P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zaman P, openstaande posities, locatie van Zaman P op de kaart.

Zaman P is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zaman P, company assigned to the tax number BE09359771728. The company Zaman P is located at the address: Zakstraat 49; 9112; Sint-Niklaas (Sinaai). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 277,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. Products created in Zaman P were not found.
The main activity of Zaman P is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Zaman P is not available. You also can look at reviews of Zaman P, open positions, location of Zaman P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zaman P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zaman P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zaman P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zaman P, employees, financial statistics.