VANNESTE-ILWA

Contactgegevens VANNESTE-ILWA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANNESTE-ILWA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANNESTE-ILWA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergelen 93; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 41 42 52 (+32-056 41 42 52) 056 41 42 52 (+32-056 41 42 52)

Fax (fax): 056 41 45 82 (+32-056 41 45 82) 056 41 45 82 (+32-056 41 45 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANNESTE-ILWA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANNESTE-ILWA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANNESTE-ILWA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANNESTE-ILWA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANNESTE-ILWA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANNESTE-ILWA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANNESTE-ILWA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANNESTE-ILWA
Products information VANNESTE-ILWA

BTW identificatienummer (tax): BE01778106689
Ondernemingsnummer: 3195068359
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VANNESTE-ILWA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANNESTE-ILWA
(Get full report from official database of BE for VANNESTE-ILWA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANNESTE-ILWA
Addition kinds of activities for VANNESTE-ILWA

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
20770301. Vetvertoning, oneetbaar | Grease rendering, inedible
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
38120100. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
38269905. Stofmonsterings- en analyseapparatuur | Dust sampling and analysis equipment
39999937. Stereografen, fotografisch | Stereographs, photographic
50829904. Graders, motor | Graders, motor

Werken bij VANNESTE-ILWA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANNESTE-ILWA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANNESTE-ILWA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANNESTE-ILWA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van VANNESTE-ILWA in sociale netwerken
Look for responds of VANNESTE-ILWA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANNESTE-ILWA. Laat een reactie achter voor VANNESTE-ILWA. VANNESTE-ILWA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANNESTE-ILWA. Leave a respond for VANNESTE-ILWA. VANNESTE-ILWA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANNESTE-ILWA op de google maps. Adres en contacten VANNESTE-ILWA
Location of VANNESTE-ILWA on the google maps. Address and contacts of VANNESTE-ILWA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANNESTE-ILWA VANNESTE-ILWA: Nauwelaers H | Van Damme & Lips Advocatenkantoor BVBA | ENTREPRISES RAMAN | JERRY JACOBS | ATELIERS G SAINTES

Other related companies as VANNESTE-ILWA: Nauwelaers H | Van Damme & Lips Advocatenkantoor BVBA | ENTREPRISES RAMAN | JERRY JACOBS | ATELIERS G SAINTES

VANNESTE-ILWA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANNESTE-ILWA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778106689. Het bedrijf VANNESTE-ILWA bevindt zich op het adres: Bergelen 93; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 546,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in VANNESTE-ILWA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANNESTE-ILWA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANNESTE-ILWA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANNESTE-ILWA, openstaande posities, locatie van VANNESTE-ILWA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANNESTE-ILWA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANNESTE-ILWA, company assigned to the tax number BE01778106689. The company VANNESTE-ILWA is located at the address: Bergelen 93; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 546,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. Products created in VANNESTE-ILWA were not found.
The main activity of VANNESTE-ILWA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANNESTE-ILWA is not available. You also can look at reviews of VANNESTE-ILWA, open positions, location of VANNESTE-ILWA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANNESTE-ILWA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANNESTE-ILWA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANNESTE-ILWA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANNESTE-ILWA, employees, financial statistics.