Rubex Co BVBA

Contactgegevens Rubex Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rubex Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rubex Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorent 16; 9420; Erpe-Mere (Burst), België

Telefoon (phone): 053 62 21 42 (+32-053 62 21 42) 053 62 21 42 (+32-053 62 21 42)

Fax (fax): 053 62 88 73 (+32-053 62 88 73) 053 62 88 73 (+32-053 62 88 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rubex Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rubex Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rubex Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rubex Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rubex Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rubex Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rubex Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rubex Co BVBA
Products information Rubex Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02174163818
Ondernemingsnummer: 1993713378
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Rubex Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rubex Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Rubex Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rubex Co BVBA
Addition kinds of activities for Rubex Co BVBA

4911. Elektrische diensten | Electric services
018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
239999. Vervaardigde textielproducten, nec, nec | Fabricated textile products, nec, nec
802101. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment

Werken bij Rubex Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rubex Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rubex Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rubex Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Rubex Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rubex Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rubex Co BVBA. Laat een reactie achter voor Rubex Co BVBA. Rubex Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rubex Co BVBA. Leave a respond for Rubex Co BVBA. Rubex Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rubex Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Rubex Co BVBA
Location of Rubex Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Rubex Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rubex Co BVBA Rubex Co BVBA: EKP Recycling NV | RESTAURANT PAOLO | O.C. HUIZE TERLOO | DigiControl | Pabisch W SA

Other related companies as Rubex Co BVBA: EKP Recycling NV | RESTAURANT PAOLO | O.C. HUIZE TERLOO | DigiControl | Pabisch W SA

Rubex Co BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rubex Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02174163818. Het bedrijf Rubex Co BVBA bevindt zich op het adres: Dorent 16; 9420; Erpe-Mere (Burst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Rubex Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rubex Co BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rubex Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rubex Co BVBA, openstaande posities, locatie van Rubex Co BVBA op de kaart.

Rubex Co BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rubex Co BVBA, company assigned to the tax number BE02174163818. The company Rubex Co BVBA is located at the address: Dorent 16; 9420; Erpe-Mere (Burst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. Products created in Rubex Co BVBA were not found.
The main activity of Rubex Co BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rubex Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Rubex Co BVBA, open positions, location of Rubex Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rubex Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rubex Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rubex Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rubex Co BVBA, employees, financial statistics.