Rombouts F

Contactgegevens Rombouts F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rombouts F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rombouts F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 661; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 06 14 (+32-03 653 06 14) 03 653 06 14 (+32-03 653 06 14)

Fax (fax): 03 653 06 14 (+32-03 653 06 14) 03 653 06 14 (+32-03 653 06 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rombouts F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rombouts F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rombouts F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rombouts F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rombouts F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rombouts F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rombouts F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rombouts F
Products information Rombouts F

BTW identificatienummer (tax): BE08393249511
Ondernemingsnummer: 1316680908
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Rombouts F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rombouts F
(Get full report from official database of BE for Rombouts F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rombouts F
Addition kinds of activities for Rombouts F

209899. Macaroni en Spaghetti, Nec | Macaroni and spaghetti, nec
28330100. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
34290501. Klemmen en koppelingen, slang | Clamps and couplings, hose
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
51690702. Olieadditieven | Oil additives
59991003. grafstenen | Tombstones
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services
82110106. Katholieke beroeps- / technische school | Catholic vocational/technical school
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij Rombouts F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rombouts F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rombouts F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rombouts F. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • chauffeur C - Namiddag (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een transportbedrijf met de specialisatie in het vervoer van eigen geproduceerde dierlijke vetten voor menselijke voeding. Deze vetten werden destijds vooral gebruikt als bakkerij- en frituurvetten. Je zal instaan voor het vervoer van goederen van 14.00 tot 02.00. Vertrek met volle vracht naar Noord Frankrijk en in het terugkomen nog ophaling van producten bij 2 a 3 klanten.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Rombouts F in sociale netwerken
Look for responds of Rombouts F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rombouts F. Laat een reactie achter voor Rombouts F. Rombouts F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rombouts F. Leave a respond for Rombouts F. Rombouts F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rombouts F op de google maps. Adres en contacten Rombouts F
Location of Rombouts F on the google maps. Address and contacts of Rombouts F

Andere gerelateerde bedrijven als come Rombouts F Rombouts F: De Maesschalck A | MAISON DE L?ASSURANCE | WILLEM LOOSEN | Fruitmarkt Cools BVBA | Synopsis sa

Other related companies as Rombouts F: De Maesschalck A | MAISON DE L?ASSURANCE | WILLEM LOOSEN | Fruitmarkt Cools BVBA | Synopsis sa

Rombouts F is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rombouts F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08393249511. Het bedrijf Rombouts F bevindt zich op het adres: Bredabaan 661; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Rombouts F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rombouts F is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rombouts F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rombouts F, openstaande posities, locatie van Rombouts F op de kaart.

Rombouts F is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rombouts F, company assigned to the tax number BE08393249511. The company Rombouts F is located at the address: Bredabaan 661; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kitchen installations. Products created in Rombouts F were not found.
The main activity of Rombouts F is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rombouts F is not available. You also can look at reviews of Rombouts F, open positions, location of Rombouts F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rombouts F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rombouts F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rombouts F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rombouts F, employees, financial statistics.