Reno NV

Contactgegevens Reno NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reno NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reno NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zaventemsesteenweg 154-160; 1831; Machelen (Diegem), België

Telefoon (phone): 02 720 49 20 (+32-02 720 49 20) 02 720 49 20 (+32-02 720 49 20)

Fax (fax): 02 725 00 91 (+32-02 725 00 91) 02 725 00 91 (+32-02 725 00 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reno NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reno NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reno NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reno NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reno NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reno NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reno NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reno NV
Products information Reno NV

BTW identificatienummer (tax): BE06347320556
Ondernemingsnummer: 2591918945
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Furniture - General; Stoves - Retail & Repair

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reno NV
(Get full report from official database of BE for Reno NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reno NV
Addition kinds of activities for Reno NV

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
22620302. Napping: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Napping: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
31310106. Pinnen, schoen | Pegs, shoe
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial

Werken bij Reno NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reno NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reno NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reno NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Customer Service Medewerker. (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Bilzen zijn we opzoek naar een Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker krijg je de verantwoordelijkheid over een bepaald aantal klaten (intern of extern). Er wordt gecommuniceerd met andere verkoopskantoren wereldwijd of rechtstreeks met de eindklant, via mail en telefoon. Je boekt bestellingen op vraag van de klant. Je past bestaande bestellingen aan. Je volgt de bestellingen op en controleert de stock en de levertijden. Je verricht administratieve taken en stelt documenten op. Je zorgt voor de juiste oplossing wanneer er bij een bestelling iets mis gaat. Je overlegt met de andere afdelingen om op een correcte manier aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Reno NV in sociale netwerken
Look for responds of Reno NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reno NV. Laat een reactie achter voor Reno NV. Reno NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reno NV. Leave a respond for Reno NV. Reno NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reno NV op de google maps. Adres en contacten Reno NV
Location of Reno NV on the google maps. Address and contacts of Reno NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Reno NV Reno NV: MIREILLE GEUBEL | Musnaoui M | JACQUES CLAERHOUT | MAISON CHIQUES AND BOULES | HAUTEMARCK

Other related companies as Reno NV: MIREILLE GEUBEL | Musnaoui M | JACQUES CLAERHOUT | MAISON CHIQUES AND BOULES | HAUTEMARCK

Reno NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reno NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347320556. Het bedrijf Reno NV bevindt zich op het adres: Zaventemsesteenweg 154-160; 1831; Machelen (Diegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Furniture - General; Stoves - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Reno NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reno NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reno NV, openstaande posities, locatie van Reno NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Reno NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reno NV, company assigned to the tax number BE06347320556. The company Reno NV is located at the address: Zaventemsesteenweg 154-160; 1831; Machelen (Diegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. List of products are Furniture - General; Stoves - Retail & Repair.
The main activity of Reno NV is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Reno NV is not available. You also can look at reviews of Reno NV, open positions, location of Reno NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reno NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reno NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reno NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reno NV, employees, financial statistics.