JACQUES CLAERHOUT

Contactgegevens JACQUES CLAERHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES CLAERHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES CLAERHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAESTRAAT 2; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51568248 (+32-51568248) 51568248 (+32-51568248)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES CLAERHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES CLAERHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES CLAERHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES CLAERHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES CLAERHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES CLAERHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES CLAERHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES CLAERHOUT
Products information JACQUES CLAERHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES CLAERHOUT
(Get full report from official database of BE for JACQUES CLAERHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES CLAERHOUT
Addition kinds of activities for JACQUES CLAERHOUT

2771. Wenskaarten | Greeting cards
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij JACQUES CLAERHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES CLAERHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES CLAERHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES CLAERHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van JACQUES CLAERHOUT in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES CLAERHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES CLAERHOUT. Laat een reactie achter voor JACQUES CLAERHOUT. JACQUES CLAERHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES CLAERHOUT. Leave a respond for JACQUES CLAERHOUT. JACQUES CLAERHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES CLAERHOUT op de google maps. Adres en contacten JACQUES CLAERHOUT
Location of JACQUES CLAERHOUT on the google maps. Address and contacts of JACQUES CLAERHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES CLAERHOUT JACQUES CLAERHOUT: Socame | PIET VAN BOCKSTAELE | MAC DIAMOND | EDUCATIE LIMBURGS LANDSCHAP | V M T NV

Other related companies as JACQUES CLAERHOUT: Socame | PIET VAN BOCKSTAELE | MAC DIAMOND | EDUCATIE LIMBURGS LANDSCHAP | V M T NV

JACQUES CLAERHOUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES CLAERHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf JACQUES CLAERHOUT bevindt zich op het adres: VLAESTRAAT 2; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JACQUES CLAERHOUT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES CLAERHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES CLAERHOUT, openstaande posities, locatie van JACQUES CLAERHOUT op de kaart.

JACQUES CLAERHOUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES CLAERHOUT, company assigned to the tax number BE04942993164. The company JACQUES CLAERHOUT is located at the address: VLAESTRAAT 2; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JACQUES CLAERHOUT is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES CLAERHOUT is not available. You also can look at reviews of JACQUES CLAERHOUT, open positions, location of JACQUES CLAERHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES CLAERHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES CLAERHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES CLAERHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES CLAERHOUT, employees, financial statistics.