Ramobo

Contactgegevens Ramobo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ramobo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ramobo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenberg 15; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België

Telefoon (phone): 011 31 52 34 (+32-011 31 52 34) 011 31 52 34 (+32-011 31 52 34)

Fax (fax): 011 31 54 26 (+32-011 31 54 26) 011 31 54 26 (+32-011 31 54 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ramobo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ramobo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ramobo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ramobo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ramobo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ramobo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ramobo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ramobo
Products information Ramobo

BTW identificatienummer (tax): BE03669677734
Ondernemingsnummer: 6157806396
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Windows; Carpenters; Verandas; Interior decoration

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ramobo
(Get full report from official database of BE for Ramobo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ramobo
Addition kinds of activities for Ramobo

651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
874203. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services
20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
50780103. Toon gevallen, gekoeld | Show cases, refrigerated
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij Ramobo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ramobo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ramobo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ramobo. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Projectleider industriële reiniging (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: • Je maakt en volgt dossiers op en houdt hierbij rekening met de veiligheidsaspecten, tijdsduur, materialen, producten, kostprijs aantal werkkrachten… • Je motiveert alle betrokken medewerkers om de vooropgestelde doelstellingen te behalen • Je neemt deel aan werfvergaderingen en onderhoudt nauwe contacten met klanten en andere contractoren • Je overlegt met de aankoopdienst over de materialen, producten en diensten die aangekocht moeten worden • Je adviseert oplossingsgericht aan klanten, collega's en externe partijen, … • Je onderhoudt duurzame relaties met jouw klanten en benut alle mogelijkheden • Je werkt actief mee met aan de uitbouw van het VKM managementsysteem • Je rapporteert rechtstreeks aan het Afdelingshoofd Industriële Reiniging

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Foreach

    Type: Vaste Job

    Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

Zoek naar antwoorden van Ramobo in sociale netwerken
Look for responds of Ramobo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ramobo. Laat een reactie achter voor Ramobo. Ramobo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ramobo. Leave a respond for Ramobo. Ramobo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ramobo op de google maps. Adres en contacten Ramobo
Location of Ramobo on the google maps. Address and contacts of Ramobo

Andere gerelateerde bedrijven als come Ramobo Ramobo: Centrum voor Leerlingenbegeleiding | JOS GOFFLO | Radio Mango Leuven | Mortier F | Brat Muriel

Other related companies as Ramobo: Centrum voor Leerlingenbegeleiding | JOS GOFFLO | Radio Mango Leuven | Mortier F | Brat Muriel

Ramobo is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ramobo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03669677734. Het bedrijf Ramobo bevindt zich op het adres: Steenberg 15; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 360,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Windows; Carpenters; Verandas; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Ramobo is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ramobo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ramobo, openstaande posities, locatie van Ramobo op de kaart.

Ramobo is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ramobo, company assigned to the tax number BE03669677734. The company Ramobo is located at the address: Steenberg 15; 3500; Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 360,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. List of products are Windows; Carpenters; Verandas; Interior decoration.
The main activity of Ramobo is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ramobo is not available. You also can look at reviews of Ramobo, open positions, location of Ramobo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ramobo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ramobo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ramobo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ramobo, employees, financial statistics.