Mailleux Fils

Contactgegevens Mailleux Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mailleux Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mailleux Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Condroz 83; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière), België

Telefoon (phone): 04 371 24 24; 04 371 55 91 (+32-04 371 24 24; 04 371 55 91) 04 371 24 24; 04 371 55 91 (+32-04 371 24 24; 04 371 55 91)

Fax (fax): +32 (55) 472-47-37 +32 (55) 472-47-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mailleux Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mailleux Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mailleux Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mailleux Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mailleux Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mailleux Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mailleux Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mailleux Fils
Products information Mailleux Fils

BTW identificatienummer (tax): BE01975036621
Ondernemingsnummer: 8389678955
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 362,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Furniture - General

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mailleux Fils
(Get full report from official database of BE for Mailleux Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mailleux Fils
Addition kinds of activities for Mailleux Fils

24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production
91990400. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government

Werken bij Mailleux Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mailleux Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mailleux Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mailleux Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • HR Consultant Londerzeel (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als consultant ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken. Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille. Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten/opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt. Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven!

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

Zoek naar antwoorden van Mailleux Fils in sociale netwerken
Look for responds of Mailleux Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mailleux Fils. Laat een reactie achter voor Mailleux Fils. Mailleux Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mailleux Fils. Leave a respond for Mailleux Fils. Mailleux Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mailleux Fils op de google maps. Adres en contacten Mailleux Fils
Location of Mailleux Fils on the google maps. Address and contacts of Mailleux Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Mailleux Fils Mailleux Fils: WITTE POMPEN | PLASTIBOOK | SNACK-B. L'ETOILE DU NORD | ANDRE LENZ | K. UYTTENDAELE

Other related companies as Mailleux Fils: WITTE POMPEN | PLASTIBOOK | SNACK-B. L'ETOILE DU NORD | ANDRE LENZ | K. UYTTENDAELE

Mailleux Fils is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mailleux Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975036621. Het bedrijf Mailleux Fils bevindt zich op het adres: Route du Condroz 83; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 362,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Mailleux Fils is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mailleux Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mailleux Fils, openstaande posities, locatie van Mailleux Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mailleux Fils is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mailleux Fils, company assigned to the tax number BE01975036621. The company Mailleux Fils is located at the address: Route du Condroz 83; 4120; Neupré (Rotheux-Rimière). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 362,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kitchen installations. List of products are Furniture - General.
The main activity of Mailleux Fils is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mailleux Fils is not available. You also can look at reviews of Mailleux Fils, open positions, location of Mailleux Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mailleux Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mailleux Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mailleux Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mailleux Fils, employees, financial statistics.