SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • SNACK-B. L'ETOILE DU NORD
Private companiesTextile Mill Products • SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

Contactgegevens SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADOLPHE BUYLLAAN 7; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26497182 (+32-26497182) 26497182 (+32-26497182)

Fax (fax): +32 (82) 412-83-86 +32 (82) 412-83-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNACK-B. L'ETOILE DU NORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNACK-B. L'ETOILE DU NORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNACK-B. L'ETOILE DU NORD
Products information SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

BTW identificatienummer (tax): BE07675842285
Ondernemingsnummer: 5639801025
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in SNACK-B. L'ETOILE DU NORD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNACK-B. L'ETOILE DU NORD
(Get full report from official database of BE for SNACK-B. L'ETOILE DU NORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNACK-B. L'ETOILE DU NORD
Addition kinds of activities for SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
871100. Engineering diensten | Engineering services
14229906. Travertijn, gebroken en gebroken-steengroeven | Travertine, crushed and broken-quarrying
22530301. Badjassen, breien | Bathrobes, knit
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
30690306. Klappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Cloaks, vulcanized rubber or rubberized fabric
31110501. Kraagleer | Collar leather
34299912. Zadelmakerij | Saddlery hardware
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand

Werken bij SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD in sociale netwerken
Look for responds of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Laat een reactie achter voor SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. SNACK-B. L'ETOILE DU NORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. Leave a respond for SNACK-B. L'ETOILE DU NORD. SNACK-B. L'ETOILE DU NORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNACK-B. L'ETOILE DU NORD op de google maps. Adres en contacten SNACK-B. L'ETOILE DU NORD
Location of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD on the google maps. Address and contacts of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD

Andere gerelateerde bedrijven als come SNACK-B. L'ETOILE DU NORD SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: VAN OS - DURACOAT NV | De Linde Woon- en Zorgcentrum | PATRICK BROOS | POULEYN | Martine Doly SPRL

Other related companies as SNACK-B. L'ETOILE DU NORD: VAN OS - DURACOAT NV | De Linde Woon- en Zorgcentrum | PATRICK BROOS | POULEYN | Martine Doly SPRL

SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07675842285. Het bedrijf SNACK-B. L'ETOILE DU NORD bevindt zich op het adres: ADOLPHE BUYLLAAN 7; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in SNACK-B. L'ETOILE DU NORD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, openstaande posities, locatie van SNACK-B. L'ETOILE DU NORD op de kaart.

SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, company assigned to the tax number BE07675842285. The company SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is located at the address: ADOLPHE BUYLLAAN 7; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. Products created in SNACK-B. L'ETOILE DU NORD were not found.
The main activity of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD is not available. You also can look at reviews of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, open positions, location of SNACK-B. L'ETOILE DU NORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNACK-B. L'ETOILE DU NORD, employees, financial statistics.