Maes-Mans BVBA

Contactgegevens Maes-Mans BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes-Mans BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes-Mans BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goorbaan 43; 2230; Herselt, België

Telefoon (phone): 014 54 62 45 (+32-014 54 62 45) 014 54 62 45 (+32-014 54 62 45)

Fax (fax): 014 54 17 14 (+32-014 54 17 14) 014 54 17 14 (+32-014 54 17 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes-Mans BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes-Mans BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes-Mans BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes-Mans BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes-Mans BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes-Mans BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes-Mans BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes-Mans BVBA
Products information Maes-Mans BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05343994140
Ondernemingsnummer: 3138763427
Hoofdstad (capital): 209,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Verandas; Stairs; Windows; Carpenters; Fireproof & armoured doors; Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes-Mans BVBA
(Get full report from official database of BE for Maes-Mans BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes-Mans BVBA
Addition kinds of activities for Maes-Mans BVBA

799699. Amusementsparken, nec | Amusement parks, nec
16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
35850602. Bevestigingsapparatuur, behalve draagbaar | Humidifying equipment, except portable
59129901. Drug winkels | Drug stores
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
59630400. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij Maes-Mans BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes-Mans BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes-Mans BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes-Mans BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Maes-Mans BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Maes-Mans BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes-Mans BVBA. Laat een reactie achter voor Maes-Mans BVBA. Maes-Mans BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes-Mans BVBA. Leave a respond for Maes-Mans BVBA. Maes-Mans BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes-Mans BVBA op de google maps. Adres en contacten Maes-Mans BVBA
Location of Maes-Mans BVBA on the google maps. Address and contacts of Maes-Mans BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes-Mans BVBA Maes-Mans BVBA: CENTRE DES JEUNES ET DE LA CULTURE | VAN DEN ABEELE | Lafayette Intercoiffure | Yolanda | INSTITUT ST.MARIE

Other related companies as Maes-Mans BVBA: CENTRE DES JEUNES ET DE LA CULTURE | VAN DEN ABEELE | Lafayette Intercoiffure | Yolanda | INSTITUT ST.MARIE

Maes-Mans BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes-Mans BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05343994140. Het bedrijf Maes-Mans BVBA bevindt zich op het adres: Goorbaan 43; 2230; Herselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 209,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Verandas; Stairs; Windows; Carpenters; Fireproof & armoured doors; Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van Maes-Mans BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes-Mans BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes-Mans BVBA, openstaande posities, locatie van Maes-Mans BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes-Mans BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes-Mans BVBA, company assigned to the tax number BE05343994140. The company Maes-Mans BVBA is located at the address: Goorbaan 43; 2230; Herselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 209,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kitchen installations. List of products are Verandas; Stairs; Windows; Carpenters; Fireproof & armoured doors; Contractors - Alterations.
The main activity of Maes-Mans BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes-Mans BVBA is not available. You also can look at reviews of Maes-Mans BVBA, open positions, location of Maes-Mans BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes-Mans BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes-Mans BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes-Mans BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes-Mans BVBA, employees, financial statistics.