LOIX INTERIEUR IDEAL

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • LOIX INTERIEUR IDEAL
Private companiesPrimary Metal Industries • LOIX INTERIEUR IDEAL

Contactgegevens LOIX INTERIEUR IDEAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOIX INTERIEUR IDEAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOIX INTERIEUR IDEAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prinsenweg 3; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 21 03; 012 39 86 70 (+32-012 23 21 03; 012 39 86 70) 012 23 21 03; 012 39 86 70 (+32-012 23 21 03; 012 39 86 70)

Fax (fax): 012 23 23 08 (+32-012 23 23 08) 012 23 23 08 (+32-012 23 23 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOIX INTERIEUR IDEAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOIX INTERIEUR IDEAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOIX INTERIEUR IDEAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOIX INTERIEUR IDEAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOIX INTERIEUR IDEAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOIX INTERIEUR IDEAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOIX INTERIEUR IDEAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOIX INTERIEUR IDEAL
Products information LOIX INTERIEUR IDEAL

BTW identificatienummer (tax): BE09606140136
Ondernemingsnummer: 2318634033
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in LOIX INTERIEUR IDEAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOIX INTERIEUR IDEAL
(Get full report from official database of BE for LOIX INTERIEUR IDEAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOIX INTERIEUR IDEAL
Addition kinds of activities for LOIX INTERIEUR IDEAL

794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
26730300. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
47850201. Checkers, zeevracht | Checkers, marine cargo
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec

Werken bij LOIX INTERIEUR IDEAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOIX INTERIEUR IDEAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOIX INTERIEUR IDEAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOIX INTERIEUR IDEAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

Zoek naar antwoorden van LOIX INTERIEUR IDEAL in sociale netwerken
Look for responds of LOIX INTERIEUR IDEAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOIX INTERIEUR IDEAL. Laat een reactie achter voor LOIX INTERIEUR IDEAL. LOIX INTERIEUR IDEAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOIX INTERIEUR IDEAL. Leave a respond for LOIX INTERIEUR IDEAL. LOIX INTERIEUR IDEAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOIX INTERIEUR IDEAL op de google maps. Adres en contacten LOIX INTERIEUR IDEAL
Location of LOIX INTERIEUR IDEAL on the google maps. Address and contacts of LOIX INTERIEUR IDEAL

Andere gerelateerde bedrijven als come LOIX INTERIEUR IDEAL LOIX INTERIEUR IDEAL: D.I.P. | HENSEVAL FR?RES | COIFFURE BRIGITTE | Custom Communications | INFORMATIC BVBA

Other related companies as LOIX INTERIEUR IDEAL: D.I.P. | HENSEVAL FR?RES | COIFFURE BRIGITTE | Custom Communications | INFORMATIC BVBA

LOIX INTERIEUR IDEAL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOIX INTERIEUR IDEAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606140136. Het bedrijf LOIX INTERIEUR IDEAL bevindt zich op het adres: Prinsenweg 3; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in LOIX INTERIEUR IDEAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOIX INTERIEUR IDEAL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOIX INTERIEUR IDEAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOIX INTERIEUR IDEAL, openstaande posities, locatie van LOIX INTERIEUR IDEAL op de kaart.

LOIX INTERIEUR IDEAL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOIX INTERIEUR IDEAL, company assigned to the tax number BE09606140136. The company LOIX INTERIEUR IDEAL is located at the address: Prinsenweg 3; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. Products created in LOIX INTERIEUR IDEAL were not found.
The main activity of LOIX INTERIEUR IDEAL is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOIX INTERIEUR IDEAL is not available. You also can look at reviews of LOIX INTERIEUR IDEAL, open positions, location of LOIX INTERIEUR IDEAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOIX INTERIEUR IDEAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOIX INTERIEUR IDEAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOIX INTERIEUR IDEAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOIX INTERIEUR IDEAL, employees, financial statistics.