LECLERCQ SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LECLERCQ SPRL
Private companiesLegal Services • LECLERCQ SPRL

Contactgegevens LECLERCQ SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LECLERCQ SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LECLERCQ SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chenois 3; 1367; Ramillies (Grand-Rosière-Hottomont), België

Telefoon (phone): 081 87 82 06 (+32-081 87 82 06) 081 87 82 06 (+32-081 87 82 06)

Fax (fax): 081 87 79 84 (+32-081 87 79 84) 081 87 79 84 (+32-081 87 79 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LECLERCQ SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LECLERCQ SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LECLERCQ SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LECLERCQ SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LECLERCQ SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LECLERCQ SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LECLERCQ SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LECLERCQ SPRL
Products information LECLERCQ SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05585144042
Ondernemingsnummer: 9073028564
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Windows

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LECLERCQ SPRL
(Get full report from official database of BE for LECLERCQ SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LECLERCQ SPRL
Addition kinds of activities for LECLERCQ SPRL

23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
28420106. Schoonmaakmakers | Paint and wallpaper cleaners
33170204. Slangen, bewerkt: gelaste of slotgewricht | Tubes, wrought: welded or lock joint
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij LECLERCQ SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LECLERCQ SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LECLERCQ SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LECLERCQ SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van LECLERCQ SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LECLERCQ SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LECLERCQ SPRL. Laat een reactie achter voor LECLERCQ SPRL. LECLERCQ SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LECLERCQ SPRL. Leave a respond for LECLERCQ SPRL. LECLERCQ SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LECLERCQ SPRL op de google maps. Adres en contacten LECLERCQ SPRL
Location of LECLERCQ SPRL on the google maps. Address and contacts of LECLERCQ SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LECLERCQ SPRL LECLERCQ SPRL: SOLARIUM ATHENA | W. DE RIEMAECKER | COIFFURE ANN | NEOSTAR | Pastinakel (De)

Other related companies as LECLERCQ SPRL: SOLARIUM ATHENA | W. DE RIEMAECKER | COIFFURE ANN | NEOSTAR | Pastinakel (De)

LECLERCQ SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LECLERCQ SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585144042. Het bedrijf LECLERCQ SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Chenois 3; 1367; Ramillies (Grand-Rosière-Hottomont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Windows.
De hoofdactiviteit van LECLERCQ SPRL is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LECLERCQ SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LECLERCQ SPRL, openstaande posities, locatie van LECLERCQ SPRL op de kaart.

LECLERCQ SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is LECLERCQ SPRL, company assigned to the tax number BE05585144042. The company LECLERCQ SPRL is located at the address: Rue du Chenois 3; 1367; Ramillies (Grand-Rosière-Hottomont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. List of products are Windows.
The main activity of LECLERCQ SPRL is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LECLERCQ SPRL is not available. You also can look at reviews of LECLERCQ SPRL, open positions, location of LECLERCQ SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LECLERCQ SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LECLERCQ SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LECLERCQ SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LECLERCQ SPRL, employees, financial statistics.