Keukenontwerper Bas Van Montfoort

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Keukenontwerper Bas Van Montfoort
Private companiesMembership Organizations • Keukenontwerper Bas Van Montfoort

Contactgegevens Keukenontwerper Bas Van Montfoort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keukenontwerper Bas Van Montfoort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keukenontwerper Bas Van Montfoort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Engelse Wandeling 21K; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 26 11 60 (+32-056 26 11 60) 056 26 11 60 (+32-056 26 11 60)

Fax (fax): +32 (60) 860-14-74 +32 (60) 860-14-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keukenontwerper Bas Van Montfoort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keukenontwerper Bas Van Montfoort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keukenontwerper Bas Van Montfoort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keukenontwerper Bas Van Montfoort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keukenontwerper Bas Van Montfoort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keukenontwerper Bas Van Montfoort
Products information Keukenontwerper Bas Van Montfoort

BTW identificatienummer (tax): BE07006774902
Ondernemingsnummer: 6970245361
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 666,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Interior designers; Interior decoration

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keukenontwerper Bas Van Montfoort
(Get full report from official database of BE for Keukenontwerper Bas Van Montfoort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keukenontwerper Bas Van Montfoort
Addition kinds of activities for Keukenontwerper Bas Van Montfoort

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
327401. Bouwkalk | Building lime
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec

Werken bij Keukenontwerper Bas Van Montfoort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keukenontwerper Bas Van Montfoort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van Keukenontwerper Bas Van Montfoort in sociale netwerken
Look for responds of Keukenontwerper Bas Van Montfoort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Laat een reactie achter voor Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Keukenontwerper Bas Van Montfoort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Leave a respond for Keukenontwerper Bas Van Montfoort. Keukenontwerper Bas Van Montfoort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keukenontwerper Bas Van Montfoort op de google maps. Adres en contacten Keukenontwerper Bas Van Montfoort
Location of Keukenontwerper Bas Van Montfoort on the google maps. Address and contacts of Keukenontwerper Bas Van Montfoort

Andere gerelateerde bedrijven als come Keukenontwerper Bas Van Montfoort Keukenontwerper Bas Van Montfoort: MAISON PAPYRUS | Alu Construct Zaluco | MIDAS | ELECTRA BREE | MEUBELEN MOBILOR

Other related companies as Keukenontwerper Bas Van Montfoort: MAISON PAPYRUS | Alu Construct Zaluco | MIDAS | ELECTRA BREE | MEUBELEN MOBILOR

Keukenontwerper Bas Van Montfoort is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Keukenontwerper Bas Van Montfoort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006774902. Het bedrijf Keukenontwerper Bas Van Montfoort bevindt zich op het adres: Engelse Wandeling 21K; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 666,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Interior designers; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Keukenontwerper Bas Van Montfoort is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keukenontwerper Bas Van Montfoort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keukenontwerper Bas Van Montfoort, openstaande posities, locatie van Keukenontwerper Bas Van Montfoort op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Keukenontwerper Bas Van Montfoort is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Keukenontwerper Bas Van Montfoort, company assigned to the tax number BE07006774902. The company Keukenontwerper Bas Van Montfoort is located at the address: Engelse Wandeling 21K; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 666,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. List of products are Interior designers; Interior decoration.
The main activity of Keukenontwerper Bas Van Montfoort is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Keukenontwerper Bas Van Montfoort is not available. You also can look at reviews of Keukenontwerper Bas Van Montfoort, open positions, location of Keukenontwerper Bas Van Montfoort on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keukenontwerper Bas Van Montfoort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keukenontwerper Bas Van Montfoort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keukenontwerper Bas Van Montfoort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keukenontwerper Bas Van Montfoort, employees, financial statistics.