Keukencenter Vanderstraeten

Contactgegevens Keukencenter Vanderstraeten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Keukencenter Vanderstraeten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Keukencenter Vanderstraeten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 44; 9750; Zingem (Ouwegem), België

Telefoon (phone): 09 384 41 07 (+32-09 384 41 07) 09 384 41 07 (+32-09 384 41 07)

Fax (fax): 09 384 42 18 (+32-09 384 42 18) 09 384 42 18 (+32-09 384 42 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Keukencenter Vanderstraeten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Keukencenter Vanderstraeten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Keukencenter Vanderstraeten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Keukencenter Vanderstraeten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Keukencenter Vanderstraeten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Keukencenter Vanderstraeten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Keukencenter Vanderstraeten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Keukencenter Vanderstraeten
Products information Keukencenter Vanderstraeten

BTW identificatienummer (tax): BE09576477050
Ondernemingsnummer: 5791412353
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Keukencenter Vanderstraeten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Keukencenter Vanderstraeten
(Get full report from official database of BE for Keukencenter Vanderstraeten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Keukencenter Vanderstraeten
Addition kinds of activities for Keukencenter Vanderstraeten

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
64119902. Laboratoria voor brandverzekeringsondernemingen | Fire insurance underwriters' laboratories
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij Keukencenter Vanderstraeten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Keukencenter Vanderstraeten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Keukencenter Vanderstraeten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Keukencenter Vanderstraeten. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Keukencenter Vanderstraeten in sociale netwerken
Look for responds of Keukencenter Vanderstraeten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Keukencenter Vanderstraeten. Laat een reactie achter voor Keukencenter Vanderstraeten. Keukencenter Vanderstraeten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Keukencenter Vanderstraeten. Leave a respond for Keukencenter Vanderstraeten. Keukencenter Vanderstraeten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Keukencenter Vanderstraeten op de google maps. Adres en contacten Keukencenter Vanderstraeten
Location of Keukencenter Vanderstraeten on the google maps. Address and contacts of Keukencenter Vanderstraeten

Andere gerelateerde bedrijven als come Keukencenter Vanderstraeten Keukencenter Vanderstraeten: Gemeentekrediet | LUC VAN HAUT | L?ON LAMBRECHTS | B.D.C. SPRL | DE GRAUWE FLEUR

Other related companies as Keukencenter Vanderstraeten: Gemeentekrediet | LUC VAN HAUT | L?ON LAMBRECHTS | B.D.C. SPRL | DE GRAUWE FLEUR

Keukencenter Vanderstraeten is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Keukencenter Vanderstraeten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09576477050. Het bedrijf Keukencenter Vanderstraeten bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 44; 9750; Zingem (Ouwegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Keukencenter Vanderstraeten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Keukencenter Vanderstraeten is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Keukencenter Vanderstraeten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Keukencenter Vanderstraeten, openstaande posities, locatie van Keukencenter Vanderstraeten op de kaart.

Keukencenter Vanderstraeten is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Keukencenter Vanderstraeten, company assigned to the tax number BE09576477050. The company Keukencenter Vanderstraeten is located at the address: Gentsesteenweg 44; 9750; Zingem (Ouwegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. Products created in Keukencenter Vanderstraeten were not found.
The main activity of Keukencenter Vanderstraeten is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Keukencenter Vanderstraeten is not available. You also can look at reviews of Keukencenter Vanderstraeten, open positions, location of Keukencenter Vanderstraeten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Keukencenter Vanderstraeten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Keukencenter Vanderstraeten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Keukencenter Vanderstraeten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Keukencenter Vanderstraeten, employees, financial statistics.