HAUTPHENNE

Contactgegevens HAUTPHENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTPHENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTPHENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tubize 475; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 354 72 96; 02 385 02 77 (+32-02 354 72 96; 02 385 02 77) 02 354 72 96; 02 385 02 77 (+32-02 354 72 96; 02 385 02 77)

Fax (fax): 02 387 07 79 (+32-02 387 07 79) 02 387 07 79 (+32-02 387 07 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTPHENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTPHENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTPHENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTPHENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTPHENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTPHENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTPHENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTPHENNE
Products information HAUTPHENNE

BTW identificatienummer (tax): BE08987609863
Ondernemingsnummer: 7065826416
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Furniture - Kitchen

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTPHENNE
(Get full report from official database of BE for HAUTPHENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTPHENNE
Addition kinds of activities for HAUTPHENNE

23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
51699913. Zwembad- en kuurchemikalieën | Swimming pool and spa chemicals
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij HAUTPHENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTPHENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTPHENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTPHENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van HAUTPHENNE in sociale netwerken
Look for responds of HAUTPHENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTPHENNE. Laat een reactie achter voor HAUTPHENNE. HAUTPHENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTPHENNE. Leave a respond for HAUTPHENNE. HAUTPHENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTPHENNE op de google maps. Adres en contacten HAUTPHENNE
Location of HAUTPHENNE on the google maps. Address and contacts of HAUTPHENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTPHENNE HAUTPHENNE: KEMPISCH WIJNHUIS | EENDRACHT | MANIAK SA | FABRICE PIRONET | MICHEL BLANCKAERT

Other related companies as HAUTPHENNE: KEMPISCH WIJNHUIS | EENDRACHT | MANIAK SA | FABRICE PIRONET | MICHEL BLANCKAERT

HAUTPHENNE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTPHENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08987609863. Het bedrijf HAUTPHENNE bevindt zich op het adres: Chaussée de Tubize 475; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Furniture - Kitchen.
De hoofdactiviteit van HAUTPHENNE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTPHENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTPHENNE, openstaande posities, locatie van HAUTPHENNE op de kaart.

HAUTPHENNE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUTPHENNE, company assigned to the tax number BE08987609863. The company HAUTPHENNE is located at the address: Chaussée de Tubize 475; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kitchen installations. List of products are Furniture - Kitchen.
The main activity of HAUTPHENNE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTPHENNE is not available. You also can look at reviews of HAUTPHENNE, open positions, location of HAUTPHENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTPHENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTPHENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTPHENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTPHENNE, employees, financial statistics.