Grammen Lux

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Grammen Lux
Private companiesCoal Mining • Grammen Lux

Contactgegevens Grammen Lux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grammen Lux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grammen Lux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Luikersteenweg 181; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 39 91 (+32-011 68 39 91) 011 68 39 91 (+32-011 68 39 91)

Fax (fax): 011 67 38 84 (+32-011 67 38 84) 011 67 38 84 (+32-011 67 38 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grammen Lux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grammen Lux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grammen Lux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grammen Lux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grammen Lux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grammen Lux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grammen Lux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grammen Lux
Products information Grammen Lux

BTW identificatienummer (tax): BE02544677734
Ondernemingsnummer: 9532806396
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Electric appliances - Mfg. & Whol.; Stoves - Mfg. & Whol; Vacuum cleaners (Domestic); Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grammen Lux
(Get full report from official database of BE for Grammen Lux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grammen Lux
Addition kinds of activities for Grammen Lux

02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
33129903. Hekpalen, ijzer en staal | Fence posts, iron and steel
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
73420102. Restroom schoonmaakdienst | Rest room cleaning service

Werken bij Grammen Lux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grammen Lux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grammen Lux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grammen Lux. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Grammen Lux in sociale netwerken
Look for responds of Grammen Lux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grammen Lux. Laat een reactie achter voor Grammen Lux. Grammen Lux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grammen Lux. Leave a respond for Grammen Lux. Grammen Lux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grammen Lux op de google maps. Adres en contacten Grammen Lux
Location of Grammen Lux on the google maps. Address and contacts of Grammen Lux

Andere gerelateerde bedrijven als come Grammen Lux Grammen Lux: IMAGE SUPERSTORE | FRANCOIS WATRIN | BUREAU DEVRIESE | C. CLOTUCHE | JOSEPH SCHEINOWITZ

Other related companies as Grammen Lux: IMAGE SUPERSTORE | FRANCOIS WATRIN | BUREAU DEVRIESE | C. CLOTUCHE | JOSEPH SCHEINOWITZ

Grammen Lux is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grammen Lux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02544677734. Het bedrijf Grammen Lux bevindt zich op het adres: Luikersteenweg 181; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kitchen installations. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mfg. & Whol.; Stoves - Mfg. & Whol; Vacuum cleaners (Domestic); Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Grammen Lux is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grammen Lux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grammen Lux, openstaande posities, locatie van Grammen Lux op de kaart.

Grammen Lux is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grammen Lux, company assigned to the tax number BE02544677734. The company Grammen Lux is located at the address: Luikersteenweg 181; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kitchen installations. List of products are Electric appliances - Mfg. & Whol.; Stoves - Mfg. & Whol; Vacuum cleaners (Domestic); Washing machines & automatic laundry driers - Mfg. & Whol..
The main activity of Grammen Lux is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grammen Lux is not available. You also can look at reviews of Grammen Lux, open positions, location of Grammen Lux on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grammen Lux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grammen Lux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grammen Lux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grammen Lux, employees, financial statistics.