DP Interieur

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DP Interieur
Private companiesReal Estate • DP Interieur

Contactgegevens DP Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DP Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

DP Interieur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurnestraat 10; 8600; Diksmuide (Pervijze), België

Telefoon (phone): 051 55 58 45 (+32-051 55 58 45) 051 55 58 45 (+32-051 55 58 45)

Fax (fax): 051 55 58 91 (+32-051 55 58 91) 051 55 58 91 (+32-051 55 58 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DP Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DP Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DP Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DP Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DP Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DP Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DP Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DP Interieur
Products information DP Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE02297210693
Ondernemingsnummer: 9921447753
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in DP Interieur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DP Interieur
(Get full report from official database of BE for DP Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor DP Interieur
Addition kinds of activities for DP Interieur

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
253101. Schoolmeubilair | School furniture
386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
32810500. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped

Werken bij DP Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DP Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DP Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DP Interieur. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van DP Interieur in sociale netwerken
Look for responds of DP Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor DP Interieur. Laat een reactie achter voor DP Interieur. DP Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DP Interieur. Leave a respond for DP Interieur. DP Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DP Interieur op de google maps. Adres en contacten DP Interieur
Location of DP Interieur on the google maps. Address and contacts of DP Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come DP Interieur DP Interieur: B.B.V.A. | WTC VELM | K. LANAKEN V.V. | Lavandière (La) SCRL | LP STYLE CUISINE

Other related companies as DP Interieur: B.B.V.A. | WTC VELM | K. LANAKEN V.V. | Lavandière (La) SCRL | LP STYLE CUISINE

DP Interieur is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DP Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02297210693. Het bedrijf DP Interieur bevindt zich op het adres: Veurnestraat 10; 8600; Diksmuide (Pervijze). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in DP Interieur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DP Interieur is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DP Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DP Interieur, openstaande posities, locatie van DP Interieur op de kaart.

DP Interieur is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DP Interieur, company assigned to the tax number BE02297210693. The company DP Interieur is located at the address: Veurnestraat 10; 8600; Diksmuide (Pervijze). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kitchen installations. Products created in DP Interieur were not found.
The main activity of DP Interieur is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DP Interieur is not available. You also can look at reviews of DP Interieur, open positions, location of DP Interieur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DP Interieur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DP Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DP Interieur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DP Interieur, employees, financial statistics.