VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.
Private companiesChemicals and Allied Products • VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

Contactgegevens VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jacques Parysln. 30 9940 Evergem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-53-58-58 32-92-53-58-58

Fax (fax): 32-92-53-71-72 32-92-53-71-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.
Products information VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

BTW identificatienummer (tax): BE01308715820
Ondernemingsnummer: 4231903076
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Moulds, plastic and rubber industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.
(Get full report from official database of BE for VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.
Addition kinds of activities for VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
30890211. Keukengerei, kunststof | Kitchenware, plastics
55619902. Recreatieve voertuig onderdelen en accessoires | Recreational vehicle parts and accessories

Werken bij VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • seizoenarbeid (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DELY MARC

    Type: Flexijob

    prei schonen en sorteren voor verkoop

Zoek naar antwoorden van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Laat een reactie achter voor VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. Leave a respond for VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.. VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. op de google maps. Adres en contacten VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.
Location of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. on the google maps. Address and contacts of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: FA. VERANCO | VAVONA | TEIN | MINI MIL | Rodenburg Belgi? bvba BVBA

Other related companies as VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR.: FA. VERANCO | VAVONA | TEIN | MINI MIL | Rodenburg Belgi? bvba BVBA

VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308715820. Het bedrijf VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. bevindt zich op het adres: Jacques Parysln. 30 9940 Evergem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Moulds, plastic and rubber industry. Producten gemaakt in VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., openstaande posities, locatie van VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. op de kaart.

VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., company assigned to the tax number BE01308715820. The company VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is located at the address: Jacques Parysln. 30 9940 Evergem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Moulds, plastic and rubber industry. Products created in VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. were not found.
The main activity of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. is not available. You also can look at reviews of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., open positions, location of VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE WALLE GHISLAIN CONSTR., employees, financial statistics.