Diaform NV

Contactgegevens Diaform NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diaform NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diaform NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E 3 laan 38; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Telefoon (phone): 09 380 01 51 (+32-09 380 01 51) 09 380 01 51 (+32-09 380 01 51)

Fax (fax): 09 380 02 34 (+32-09 380 02 34) 09 380 02 34 (+32-09 380 02 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diaform NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diaform NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diaform NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diaform NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diaform NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diaform NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diaform NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diaform NV
Products information Diaform NV

BTW identificatienummer (tax): BE05521972656
Ondernemingsnummer: 9302093505
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Diaform NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diaform NV
(Get full report from official database of BE for Diaform NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diaform NV
Addition kinds of activities for Diaform NV

328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
20330311. Maraschino-kersen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Maraschino cherries: packaged in cans, jars, etc.
25129902. Woonkamermeubels: gestoffeerd op houten kaders | Living room furniture: upholstered on wood frames
33510102. Bekers, primer en patroon: koper en koperlegering | Cups, primer and cartridge: copper and copper alloy
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments
91110401. Uitvoerende vestigingen, federale overheid | Executive offices, federal government

Werken bij Diaform NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diaform NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diaform NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diaform NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • Orderpickers/magazijnmedewerkers DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in doe-het-zelfmateriaal in duffel zijn wij op zoek naar ervaren orderpickers. Je staat in voor algemene orderpicking en magazijnbeheer

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van Diaform NV in sociale netwerken
Look for responds of Diaform NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diaform NV. Laat een reactie achter voor Diaform NV. Diaform NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diaform NV. Leave a respond for Diaform NV. Diaform NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diaform NV op de google maps. Adres en contacten Diaform NV
Location of Diaform NV on the google maps. Address and contacts of Diaform NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Diaform NV Diaform NV: Keldermans BVBA | LUDOVICA MEYVIS | FUNةRAILLES MELCHIOR | STEVE METZMACHER | PRESENT+PLUS

Other related companies as Diaform NV: Keldermans BVBA | LUDOVICA MEYVIS | FUNةRAILLES MELCHIOR | STEVE METZMACHER | PRESENT+PLUS

Diaform NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diaform NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05521972656. Het bedrijf Diaform NV bevindt zich op het adres: E 3 laan 38; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 209,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Diaform NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diaform NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diaform NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diaform NV, openstaande posities, locatie van Diaform NV op de kaart.

Diaform NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diaform NV, company assigned to the tax number BE05521972656. The company Diaform NV is located at the address: E 3 laan 38; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 209,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kitchen installations. Products created in Diaform NV were not found.
The main activity of Diaform NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Diaform NV is not available. You also can look at reviews of Diaform NV, open positions, location of Diaform NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diaform NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diaform NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diaform NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diaform NV, employees, financial statistics.