Cuisines Guena

Contactgegevens Cuisines Guena: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuisines Guena: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuisines Guena

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée du Risquons-Tout 267; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 52 50 (+32-056 34 52 50) 056 34 52 50 (+32-056 34 52 50)

Fax (fax): 056 34 52 50 (+32-056 34 52 50) 056 34 52 50 (+32-056 34 52 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuisines Guena: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuisines Guena"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuisines Guena"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuisines Guena, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuisines Guena. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuisines Guena, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuisines Guena. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuisines Guena
Products information Cuisines Guena

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Cuisines Guena zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kitchen installations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuisines Guena
(Get full report from official database of BE for Cuisines Guena)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuisines Guena
Addition kinds of activities for Cuisines Guena

09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
20350100. Geurstoffen en sauzen, behalve tomaat en droog | Seasonings and sauces, except tomato and dry
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
35750103. Teleprinters (crt), multistation | Teleprinters (crt), multistation
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets

Werken bij Cuisines Guena: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuisines Guena: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuisines Guena. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuisines Guena. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Technieker binnendienst (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Genk, gespecialiseerd in fullservice onderhoud en herstellingen van industriële aandrijvingen en pompen zoeken wij een gedreven technieker binnendienst. Je bent gepassioneerd door techniek en technologie Je staat in voor preventief onderhoud, oplossen van problemen, ... Schade en oorzaken kunnen bepalen Nodige controles en metingen uitvoeren

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van Cuisines Guena in sociale netwerken
Look for responds of Cuisines Guena in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuisines Guena. Laat een reactie achter voor Cuisines Guena. Cuisines Guena bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuisines Guena. Leave a respond for Cuisines Guena. Cuisines Guena on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuisines Guena op de google maps. Adres en contacten Cuisines Guena
Location of Cuisines Guena on the google maps. Address and contacts of Cuisines Guena

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuisines Guena Cuisines Guena: Meert Gebr BVBA | LAURENT RENSON | LADBROKE | LE FOUR INDUSTRIEL BELGE SA | Wylock BVBA

Other related companies as Cuisines Guena: Meert Gebr BVBA | LAURENT RENSON | LADBROKE | LE FOUR INDUSTRIEL BELGE SA | Wylock BVBA

Cuisines Guena is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuisines Guena, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf Cuisines Guena bevindt zich op het adres: Chaussée du Risquons-Tout 267; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kitchen installations. Producten gemaakt in Cuisines Guena zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuisines Guena is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuisines Guena is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuisines Guena, openstaande posities, locatie van Cuisines Guena op de kaart.

Cuisines Guena is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuisines Guena, company assigned to the tax number BE06309692382. The company Cuisines Guena is located at the address: Chaussée du Risquons-Tout 267; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kitchen installations. Products created in Cuisines Guena were not found.
The main activity of Cuisines Guena is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuisines Guena is not available. You also can look at reviews of Cuisines Guena, open positions, location of Cuisines Guena on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuisines Guena, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuisines Guena, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuisines Guena, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuisines Guena, employees, financial statistics.