LES ARISTOCHATS

Contactgegevens LES ARISTOCHATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARISTOCHATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARISTOCHATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 0; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT, België

Telefoon (phone): 64446580 (+32-64446580) 64446580 (+32-64446580)

Fax (fax): +32 (53) 783-41-39 +32 (53) 783-41-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARISTOCHATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARISTOCHATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARISTOCHATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARISTOCHATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARISTOCHATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARISTOCHATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARISTOCHATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARISTOCHATS
Products information LES ARISTOCHATS

BTW identificatienummer (tax): BE01508392333
Ondernemingsnummer: 3938293457
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LES ARISTOCHATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARISTOCHATS
(Get full report from official database of BE for LES ARISTOCHATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARISTOCHATS
Addition kinds of activities for LES ARISTOCHATS

201505. Ganzen slachten en verwerken | Geese slaughtering and processing
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
57190105. Bestek | Cutlery
79220305. Repertory, weg- of voorraadmaatschappijen: theatraal | Repertory, road or stock companies: theatrical

Werken bij LES ARISTOCHATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARISTOCHATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARISTOCHATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARISTOCHATS. Looking for open vacancies in other companies

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van LES ARISTOCHATS in sociale netwerken
Look for responds of LES ARISTOCHATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARISTOCHATS. Laat een reactie achter voor LES ARISTOCHATS. LES ARISTOCHATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARISTOCHATS. Leave a respond for LES ARISTOCHATS. LES ARISTOCHATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARISTOCHATS op de google maps. Adres en contacten LES ARISTOCHATS
Location of LES ARISTOCHATS on the google maps. Address and contacts of LES ARISTOCHATS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARISTOCHATS LES ARISTOCHATS: INSTITUUT TH?R?SE | PATRICK LAUWERS | CARINE VAN DE VEN | JOHNY DIRIKS | B. CARNIEL

Other related companies as LES ARISTOCHATS: INSTITUUT TH?R?SE | PATRICK LAUWERS | CARINE VAN DE VEN | JOHNY DIRIKS | B. CARNIEL

LES ARISTOCHATS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARISTOCHATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01508392333. Het bedrijf LES ARISTOCHATS bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 0; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in LES ARISTOCHATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ARISTOCHATS is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARISTOCHATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARISTOCHATS, openstaande posities, locatie van LES ARISTOCHATS op de kaart.

LES ARISTOCHATS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARISTOCHATS, company assigned to the tax number BE01508392333. The company LES ARISTOCHATS is located at the address: RUE DE LA PAIX 0; 7160; CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in LES ARISTOCHATS were not found.
The main activity of LES ARISTOCHATS is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARISTOCHATS is not available. You also can look at reviews of LES ARISTOCHATS, open positions, location of LES ARISTOCHATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARISTOCHATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARISTOCHATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARISTOCHATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARISTOCHATS, employees, financial statistics.