KRIBBE DE VIOOLTJES

Particuliere bedrijvencommunicatie • KRIBBE DE VIOOLTJES
Private companiesCommunications • KRIBBE DE VIOOLTJES

Contactgegevens KRIBBE DE VIOOLTJES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE DE VIOOLTJES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE DE VIOOLTJES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOVERSTRAAT 23; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25210520 (+32-25210520) 25210520 (+32-25210520)

Fax (fax): +32 (57) 727-58-79 +32 (57) 727-58-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE DE VIOOLTJES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE DE VIOOLTJES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE DE VIOOLTJES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE DE VIOOLTJES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE DE VIOOLTJES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE DE VIOOLTJES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE DE VIOOLTJES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE DE VIOOLTJES
Products information KRIBBE DE VIOOLTJES

BTW identificatienummer (tax): BE05445892333
Ondernemingsnummer: 5625793457
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KRIBBE DE VIOOLTJES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE DE VIOOLTJES
(Get full report from official database of BE for KRIBBE DE VIOOLTJES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE DE VIOOLTJES
Addition kinds of activities for KRIBBE DE VIOOLTJES

20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
27890306. Handel bindende diensten | Trade binding services
34299911. Piano hardware | Piano hardware
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors

Werken bij KRIBBE DE VIOOLTJES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE DE VIOOLTJES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE DE VIOOLTJES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE DE VIOOLTJES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van KRIBBE DE VIOOLTJES in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE DE VIOOLTJES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE DE VIOOLTJES. Laat een reactie achter voor KRIBBE DE VIOOLTJES. KRIBBE DE VIOOLTJES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE DE VIOOLTJES. Leave a respond for KRIBBE DE VIOOLTJES. KRIBBE DE VIOOLTJES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE DE VIOOLTJES op de google maps. Adres en contacten KRIBBE DE VIOOLTJES
Location of KRIBBE DE VIOOLTJES on the google maps. Address and contacts of KRIBBE DE VIOOLTJES

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE DE VIOOLTJES KRIBBE DE VIOOLTJES: DE KINDERTUIN | BOUWOND. DE SMEDT | ETUDE & CHAUFFAGE DEPASSE | Martek S.P.R.L. | RESTAURANT SCHERPENBERG

Other related companies as KRIBBE DE VIOOLTJES: DE KINDERTUIN | BOUWOND. DE SMEDT | ETUDE & CHAUFFAGE DEPASSE | Martek S.P.R.L. | RESTAURANT SCHERPENBERG

KRIBBE DE VIOOLTJES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE DE VIOOLTJES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05445892333. Het bedrijf KRIBBE DE VIOOLTJES bevindt zich op het adres: DOVERSTRAAT 23; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KRIBBE DE VIOOLTJES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIBBE DE VIOOLTJES is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE DE VIOOLTJES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE DE VIOOLTJES, openstaande posities, locatie van KRIBBE DE VIOOLTJES op de kaart.

KRIBBE DE VIOOLTJES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE DE VIOOLTJES, company assigned to the tax number BE05445892333. The company KRIBBE DE VIOOLTJES is located at the address: DOVERSTRAAT 23; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in KRIBBE DE VIOOLTJES were not found.
The main activity of KRIBBE DE VIOOLTJES is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE DE VIOOLTJES is not available. You also can look at reviews of KRIBBE DE VIOOLTJES, open positions, location of KRIBBE DE VIOOLTJES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE DE VIOOLTJES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE DE VIOOLTJES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE DE VIOOLTJES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE DE VIOOLTJES, employees, financial statistics.