KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE

Contactgegevens KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUSTHUISLAAN 9; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50200618 (+32-50200618) 50200618 (+32-50200618)

Fax (fax): +32 (56) 725-92-15 +32 (56) 725-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE
Products information KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE
(Get full report from official database of BE for KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE
Addition kinds of activities for KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE

02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
17420203. Isolatie, gebouwen | Insulation, buildings
17710300. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
28330000. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
38120600. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper
72130201. Schort levering | Apron supply
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Laat een reactie achter voor KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. Leave a respond for KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE. KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE op de google maps. Adres en contacten KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE
Location of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE on the google maps. Address and contacts of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: COIFFURE ROLAND | PEINTURES MOORS | COIFFURE GRETA | L'ECRIT-VINT | PIERRE ESPREUX

Other related companies as KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE: COIFFURE ROLAND | PEINTURES MOORS | COIFFURE GRETA | L'ECRIT-VINT | PIERRE ESPREUX

KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE bevindt zich op het adres: RUSTHUISLAAN 9; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, openstaande posities, locatie van KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE op de kaart.

KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, company assigned to the tax number BE07108947753. The company KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is located at the address: RUSTHUISLAAN 9; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kinderopvang. Products created in KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE were not found.
The main activity of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE is not available. You also can look at reviews of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, open positions, location of KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE 'T LIJSTERNESTJE, employees, financial statistics.