KINDERZORG WELLE COME

Contactgegevens KINDERZORG WELLE COME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KINDERZORG WELLE COME: address, phone, fax, email, website, opening hours

KINDERZORG WELLE COME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 86; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56728197 (+32-56728197) 56728197 (+32-56728197)

Fax (fax): +32 (53) 329-43-99 +32 (53) 329-43-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KINDERZORG WELLE COME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KINDERZORG WELLE COME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KINDERZORG WELLE COME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KINDERZORG WELLE COME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KINDERZORG WELLE COME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KINDERZORG WELLE COME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KINDERZORG WELLE COME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KINDERZORG WELLE COME
Products information KINDERZORG WELLE COME

BTW identificatienummer (tax): BE02931121826
Ondernemingsnummer: 5040222167
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in KINDERZORG WELLE COME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KINDERZORG WELLE COME
(Get full report from official database of BE for KINDERZORG WELLE COME)

Aanvulling soorten activiteiten voor KINDERZORG WELLE COME
Addition kinds of activities for KINDERZORG WELLE COME

731999. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
14110202. Dioriet, afmeting-quarrying | Diorite, dimension-quarrying
35470202. Afwerkingsapparatuur, walserij | Finishing equipment, rolling mill
38210106. Distillatieapparatuur, laboratoriumtype | Distilling apparatus, laboratory type
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij KINDERZORG WELLE COME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KINDERZORG WELLE COME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KINDERZORG WELLE COME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KINDERZORG WELLE COME. Looking for open vacancies in other companies

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Verpleegkundige Mobiele Equipe (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving Je draagt verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je legt je activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en je brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je krijgt een opleiding op de verschillende afdelingen waar je vanuit de mobiele ploeg zal tewerkgesteld worden Je volgt relevante bijscholingen in functie van de afdelingen waar je wordt tewerkgesteld Je werkt in vroegdienst - dagdienst – avonddienst Nachtdienst is mogelijk indien gewenst Je werkt minstens 1 weekend op 4 Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis)verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5) Minimum 5 jaar ervaring in de ziekenhuisverpleegkunde is een pluspunt Je bent mensgericht in de omgang met patiënten en kan je handelingen afstemmen op de gevoelens, behoeften en wensen van de patiënten Je bent flexibel en hebt een vlot aanpassingsvermogen om te werken in diverse verpleegteams Aanbod Het betreft een contract van onbepaalde duur, verschillende jobtimes zijn mogelijk. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Glen De Cock, Hoofdverpleegkundige Mobiele Equipe, 053/72 88 50. Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

Zoek naar antwoorden van KINDERZORG WELLE COME in sociale netwerken
Look for responds of KINDERZORG WELLE COME in social networks

Lees alle opmerkingen voor KINDERZORG WELLE COME. Laat een reactie achter voor KINDERZORG WELLE COME. KINDERZORG WELLE COME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KINDERZORG WELLE COME. Leave a respond for KINDERZORG WELLE COME. KINDERZORG WELLE COME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KINDERZORG WELLE COME op de google maps. Adres en contacten KINDERZORG WELLE COME
Location of KINDERZORG WELLE COME on the google maps. Address and contacts of KINDERZORG WELLE COME

Andere gerelateerde bedrijven als come KINDERZORG WELLE COME KINDERZORG WELLE COME: MARCEL GREIMANS | Advanced Systems Development BVBA | INSTITUT ARTHUR HAULOT | ROFIX | FEDERALE POLITIE

Other related companies as KINDERZORG WELLE COME: MARCEL GREIMANS | Advanced Systems Development BVBA | INSTITUT ARTHUR HAULOT | ROFIX | FEDERALE POLITIE

KINDERZORG WELLE COME is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KINDERZORG WELLE COME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931121826. Het bedrijf KINDERZORG WELLE COME bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 86; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KINDERZORG WELLE COME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KINDERZORG WELLE COME is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KINDERZORG WELLE COME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KINDERZORG WELLE COME, openstaande posities, locatie van KINDERZORG WELLE COME op de kaart.

KINDERZORG WELLE COME is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KINDERZORG WELLE COME, company assigned to the tax number BE02931121826. The company KINDERZORG WELLE COME is located at the address: MARKTSTRAAT 86; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kinderopvang. Products created in KINDERZORG WELLE COME were not found.
The main activity of KINDERZORG WELLE COME is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KINDERZORG WELLE COME is not available. You also can look at reviews of KINDERZORG WELLE COME, open positions, location of KINDERZORG WELLE COME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KINDERZORG WELLE COME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KINDERZORG WELLE COME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KINDERZORG WELLE COME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KINDERZORG WELLE COME, employees, financial statistics.