'T BENGELHOTEL

Contactgegevens 'T BENGELHOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BENGELHOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BENGELHOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSE STEENWEG 92; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93260727 (+32-93260727) 93260727 (+32-93260727)

Fax (fax): +32 (16) 552-92-90 +32 (16) 552-92-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BENGELHOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BENGELHOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BENGELHOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BENGELHOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BENGELHOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BENGELHOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BENGELHOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BENGELHOTEL
Products information 'T BENGELHOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE09088134765
Ondernemingsnummer: 7796966552
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

ophaaldienst,kribbe .

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BENGELHOTEL
(Get full report from official database of BE for 'T BENGELHOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BENGELHOTEL
Addition kinds of activities for 'T BENGELHOTEL

214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
50640203. Radios, nec | Radios, nec
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices

Werken bij 'T BENGELHOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BENGELHOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BENGELHOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BENGELHOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van 'T BENGELHOTEL in sociale netwerken
Look for responds of 'T BENGELHOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BENGELHOTEL. Laat een reactie achter voor 'T BENGELHOTEL. 'T BENGELHOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BENGELHOTEL. Leave a respond for 'T BENGELHOTEL. 'T BENGELHOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BENGELHOTEL op de google maps. Adres en contacten 'T BENGELHOTEL
Location of 'T BENGELHOTEL on the google maps. Address and contacts of 'T BENGELHOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BENGELHOTEL 'T BENGELHOTEL: Lammertyn Gebr BVBA | Sigeloc SA | URBAIN LAMMENS | Verherstraeten S | OPTIEK PRIEM

Other related companies as 'T BENGELHOTEL: Lammertyn Gebr BVBA | Sigeloc SA | URBAIN LAMMENS | Verherstraeten S | OPTIEK PRIEM

'T BENGELHOTEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BENGELHOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09088134765. Het bedrijf 'T BENGELHOTEL bevindt zich op het adres: ANTWERPSE STEENWEG 92; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kinderopvang. Lijst met producten zijn ophaaldienst,kribbe ..
De hoofdactiviteit van 'T BENGELHOTEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BENGELHOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BENGELHOTEL, openstaande posities, locatie van 'T BENGELHOTEL op de kaart.

'T BENGELHOTEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BENGELHOTEL, company assigned to the tax number BE09088134765. The company 'T BENGELHOTEL is located at the address: ANTWERPSE STEENWEG 92; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kinderopvang. List of products are ophaaldienst,kribbe ..
The main activity of 'T BENGELHOTEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BENGELHOTEL is not available. You also can look at reviews of 'T BENGELHOTEL, open positions, location of 'T BENGELHOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BENGELHOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BENGELHOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BENGELHOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BENGELHOTEL, employees, financial statistics.