Planet Kart (Indoor Karting)

Contactgegevens Planet Kart (Indoor Karting): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Planet Kart (Indoor Karting): address, phone, fax, email, website, opening hours

Planet Kart (Indoor Karting)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Barrière de Fer 21; 8587; Espierres-Helchin (Espierres), België

Telefoon (phone): 056 45 77 11 (+32-056 45 77 11) 056 45 77 11 (+32-056 45 77 11)

Fax (fax): 056 45 77 22 (+32-056 45 77 22) 056 45 77 22 (+32-056 45 77 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Planet Kart (Indoor Karting): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Planet Kart (Indoor Karting)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Planet Kart (Indoor Karting)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Planet Kart (Indoor Karting), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Planet Kart (Indoor Karting). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Planet Kart (Indoor Karting), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Planet Kart (Indoor Karting). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Planet Kart (Indoor Karting)
Products information Planet Kart (Indoor Karting)

BTW identificatienummer (tax): BE01685821533
Ondernemingsnummer: 3999267578
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Planet Kart (Indoor Karting) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Karting and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Planet Kart (Indoor Karting)
(Get full report from official database of BE for Planet Kart (Indoor Karting))

Aanvulling soorten activiteiten voor Planet Kart (Indoor Karting)
Addition kinds of activities for Planet Kart (Indoor Karting)

272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
592100. Drankwinkels | Liquor stores
22610205. Mildew proofing katoenen breedgeweven stoffen | Mildew proofing cotton broadwoven fabrics
24520100. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij Planet Kart (Indoor Karting): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Planet Kart (Indoor Karting): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Planet Kart (Indoor Karting). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Planet Kart (Indoor Karting). Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: IMMO DEREEPER

    Type: Zelfstandige activiteit

    In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

Zoek naar antwoorden van Planet Kart (Indoor Karting) in sociale netwerken
Look for responds of Planet Kart (Indoor Karting) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Planet Kart (Indoor Karting). Laat een reactie achter voor Planet Kart (Indoor Karting). Planet Kart (Indoor Karting) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Planet Kart (Indoor Karting). Leave a respond for Planet Kart (Indoor Karting). Planet Kart (Indoor Karting) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Planet Kart (Indoor Karting) op de google maps. Adres en contacten Planet Kart (Indoor Karting)
Location of Planet Kart (Indoor Karting) on the google maps. Address and contacts of Planet Kart (Indoor Karting)

Andere gerelateerde bedrijven als come Planet Kart (Indoor Karting) Planet Kart (Indoor Karting): QUALITY PRODUCTIONS | BROUHIER | Rodrigues Wijnen BVBA | Torck E | C.I.P.A.C. NEW

Other related companies as Planet Kart (Indoor Karting): QUALITY PRODUCTIONS | BROUHIER | Rodrigues Wijnen BVBA | Torck E | C.I.P.A.C. NEW

Planet Kart (Indoor Karting) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Planet Kart (Indoor Karting), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01685821533. Het bedrijf Planet Kart (Indoor Karting) bevindt zich op het adres: Barrière de Fer 21; 8587; Espierres-Helchin (Espierres). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Karting and accessories. Producten gemaakt in Planet Kart (Indoor Karting) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Planet Kart (Indoor Karting) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Planet Kart (Indoor Karting) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Planet Kart (Indoor Karting), openstaande posities, locatie van Planet Kart (Indoor Karting) op de kaart.

Planet Kart (Indoor Karting) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Planet Kart (Indoor Karting), company assigned to the tax number BE01685821533. The company Planet Kart (Indoor Karting) is located at the address: Barrière de Fer 21; 8587; Espierres-Helchin (Espierres). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Karting and accessories. Products created in Planet Kart (Indoor Karting) were not found.
The main activity of Planet Kart (Indoor Karting) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Planet Kart (Indoor Karting) is not available. You also can look at reviews of Planet Kart (Indoor Karting), open positions, location of Planet Kart (Indoor Karting) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Planet Kart (Indoor Karting), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Planet Kart (Indoor Karting), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Planet Kart (Indoor Karting), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Planet Kart (Indoor Karting), employees, financial statistics.