Rodrigues Wijnen BVBA

Contactgegevens Rodrigues Wijnen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodrigues Wijnen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodrigues Wijnen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langemuntstraat 12; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 43 50 (+32-052 44 43 50) 052 44 43 50 (+32-052 44 43 50)

Fax (fax): 052 44 92 44 (+32-052 44 92 44) 052 44 92 44 (+32-052 44 92 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodrigues Wijnen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodrigues Wijnen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodrigues Wijnen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodrigues Wijnen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodrigues Wijnen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodrigues Wijnen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodrigues Wijnen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodrigues Wijnen BVBA
Products information Rodrigues Wijnen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02198608398
Ondernemingsnummer: 8048553466
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Rodrigues Wijnen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodrigues Wijnen BVBA
(Get full report from official database of BE for Rodrigues Wijnen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodrigues Wijnen BVBA
Addition kinds of activities for Rodrigues Wijnen BVBA

373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine

Werken bij Rodrigues Wijnen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodrigues Wijnen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodrigues Wijnen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodrigues Wijnen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Stagiair HR Consultant voor werving en selectie van bedienden (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Studentenjob

    Synergie Careers, divisie van Synergie Interim, legt de focus op het screenen van bedienden en kaderleden. Momenteel staat onze afdeling Aalst/Dendermonde open voor het begeleiden van een stagiair(e). Jouw takenpakket zal bestaan uit de volgende zaken: Zoeken naar kwalitatieve kandidaten op de jobsites Telefonisch screenen van kandidaten Bijwonen van interviews op kantoor met (op langere termijn) eventueel zelfstandig interviewen Administratieve verwerking van dossiers van kandidaten Afname en interpretatie van testen Posten van vacatures op de verschillende jobsites ....

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van Rodrigues Wijnen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rodrigues Wijnen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodrigues Wijnen BVBA. Laat een reactie achter voor Rodrigues Wijnen BVBA. Rodrigues Wijnen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodrigues Wijnen BVBA. Leave a respond for Rodrigues Wijnen BVBA. Rodrigues Wijnen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodrigues Wijnen BVBA op de google maps. Adres en contacten Rodrigues Wijnen BVBA
Location of Rodrigues Wijnen BVBA on the google maps. Address and contacts of Rodrigues Wijnen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodrigues Wijnen BVBA Rodrigues Wijnen BVBA: L P N NV | CTRE GOLF DE LOUVAIN-NEUVE SA | COLRUYT | GARAGE DE L'UNION | MINI BAUTERSHOVEN

Other related companies as Rodrigues Wijnen BVBA: L P N NV | CTRE GOLF DE LOUVAIN-NEUVE SA | COLRUYT | GARAGE DE L'UNION | MINI BAUTERSHOVEN

Rodrigues Wijnen BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodrigues Wijnen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02198608398. Het bedrijf Rodrigues Wijnen BVBA bevindt zich op het adres: Langemuntstraat 12; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in Rodrigues Wijnen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rodrigues Wijnen BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodrigues Wijnen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodrigues Wijnen BVBA, openstaande posities, locatie van Rodrigues Wijnen BVBA op de kaart.

Rodrigues Wijnen BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rodrigues Wijnen BVBA, company assigned to the tax number BE02198608398. The company Rodrigues Wijnen BVBA is located at the address: Langemuntstraat 12; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in Rodrigues Wijnen BVBA were not found.
The main activity of Rodrigues Wijnen BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodrigues Wijnen BVBA is not available. You also can look at reviews of Rodrigues Wijnen BVBA, open positions, location of Rodrigues Wijnen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodrigues Wijnen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodrigues Wijnen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodrigues Wijnen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodrigues Wijnen BVBA, employees, financial statistics.