KAPSALON KRIS

Contactgegevens KAPSALON KRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPSALON KRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPSALON KRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 81; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 51229356 (+32-51229356) 51229356 (+32-51229356)

Fax (fax): +32 (87) 140-57-11 +32 (87) 140-57-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPSALON KRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPSALON KRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPSALON KRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPSALON KRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPSALON KRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPSALON KRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPSALON KRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPSALON KRIS
Products information KAPSALON KRIS

BTW identificatienummer (tax): BE03744934082
Ondernemingsnummer: 5180572509
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in KAPSALON KRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPSALON KRIS
(Get full report from official database of BE for KAPSALON KRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPSALON KRIS
Addition kinds of activities for KAPSALON KRIS

336602. propellers | Propellers
472500. Touroperators | Tour operators
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
70320202. Meisjescamp | Girls' camp
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij KAPSALON KRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPSALON KRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPSALON KRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPSALON KRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Herzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van KAPSALON KRIS in sociale netwerken
Look for responds of KAPSALON KRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPSALON KRIS. Laat een reactie achter voor KAPSALON KRIS. KAPSALON KRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPSALON KRIS. Leave a respond for KAPSALON KRIS. KAPSALON KRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPSALON KRIS op de google maps. Adres en contacten KAPSALON KRIS
Location of KAPSALON KRIS on the google maps. Address and contacts of KAPSALON KRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPSALON KRIS KAPSALON KRIS: Theater 1900 | FE. VANDEPUT G. & FILS | P. PELGRIMS | Dalle J M & Co BVBA | DIRK DOUCE

Other related companies as KAPSALON KRIS: Theater 1900 | FE. VANDEPUT G. & FILS | P. PELGRIMS | Dalle J M & Co BVBA | DIRK DOUCE

KAPSALON KRIS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPSALON KRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03744934082. Het bedrijf KAPSALON KRIS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 81; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in KAPSALON KRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAPSALON KRIS is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPSALON KRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPSALON KRIS, openstaande posities, locatie van KAPSALON KRIS op de kaart.

KAPSALON KRIS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAPSALON KRIS, company assigned to the tax number BE03744934082. The company KAPSALON KRIS is located at the address: STATIONSSTRAAT 81; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons; Schoonheidssalons. Products created in KAPSALON KRIS were not found.
The main activity of KAPSALON KRIS is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPSALON KRIS is not available. You also can look at reviews of KAPSALON KRIS, open positions, location of KAPSALON KRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPSALON KRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPSALON KRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPSALON KRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPSALON KRIS, employees, financial statistics.